Admin Moja Firma Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Założę się, że mało kto słyszał o takim urządzeniu jak TAKE Janus KM-S200. Pod tą egzotycznie brzmiącą nazwą kryje się model pierwszego na świecie telefonu komórkowego wyposażonego w dwurdzeniowy procesor 1,5GHz i 1GB pamięci operacyjnej RAM. Takie parametry wystarczą do komfortowej pracy na laptopie, jak spiszą się w telefonie? Poznajmy pozostałe parametry urządzenia. Powrót do artykułu: TAKE Janus KM-S200 – egzotyczny telefon z mocnym wnętrzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziony Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 1gb ramu to ma być szał? ja na laptopie mam 12 :P i czasami mnie irytuje. myślę, że lepiej nie inwestować w dziwne urządzenia, a wybrać coś bardziej markowego. ja polecam ten poradnik: http://www.morele.net/wiadomosc/jak-wybrac-smartfona/422/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi