Admin Moja Firma Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Jak zapanować nad domowym rozgardiaszem i nadmiarem codziennych obowiązków? Inteligentny dom zaparzy za nas rano kawę, podgrzeje obiad lub podleje ogród. Teraz to możliwe, dziś w wielu przypadkach wyręczają nas inteligentne technologie. Powrót do artykułu: Inteligentny dom – zrobi za nas wszystko co sobie zaplanujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elka2002 Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 A zaglądaliście już tutaj https://smart4living.pl/wlaczniki-do-gniazd-elektrycznych/36-wall-plug-fibaro-wlacznik-z-wave.html ? Naprawdę jest tam wiele ciekawych rozwiązań, jeśli chodzi o inteligentny dom. Można mieć pełną kontrolę nad swoja nieruchomością i to z każdego miejsca na ziemi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Martin55 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 teraz jest wiele ciekawych rozwiązań bezprzewodowych, które również potrafią za nas wiele zrobić. Ja od jakiegoś czasu mam sterownik Broadlink RM Pro+ i mogę nim sterować za pomocą smartphona siedząc na kanapie. Do tego nawet jak jesteśmy na urlopie to przez sieć Wifi bez problemu włączałem i wyłączałem np. oświetlenie z jego pomocą. Do tego ma wbudowany regulator temperatury z czujnikiem, więc wiemy też jakie warunki panują w domu. Rozwiązanie nie kosztuje wiele i co ważne bardzo łatwo można ogarnąć całą jego funkcjonalność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi