Fedoceeva Opublikowano 17 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 W prezencie dla żony zamówiłem usługi w salonie urody Fast Line Studio. Zarezerwowałem ją na manicure, strzyżenie i tonowanie włosów https://fastlinestudio.pl/cennik/farbowanie-wlosow/tonowanie-wlosow/. Był bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaska99 Opublikowano 24 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia Kupiłam kuzynce elegancki peniuar czarny z jedwabiu wiskozowego zdobiony pięknymi koronkami, cały jest czarny prezentuje się wyjątkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaska99 Opublikowano 26 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Kupiłam koleżance w prezencie koszulę do spania z bawełny koszule nocną Elwira w kolorze różowym Z krotkim rękawem ozdobiona koronka jest ładna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi