- Kategorie na forum:
- Księgowość|
- Kadry|
- Moja firma|
- Samorząd|
- Logistyka|
- Działy forum:
- Księgowość dla firm·
- Księgowość budżetowa·
- Kadry·
- Biznes·
- Prawo·
- Moto·
- Nieruchomości·
- Samorząd·
- Logistyka
Napisano 14 maj 2014 - 13:39
Napisano 02 czerwiec 2017 - 20:10
Napisano 03 czerwiec 2017 - 09:26
Nie napisałeś najważniejszego - dlaczego ZUS odmówił Ci renty? Jakie było uzasadnienie? Ile masz lat? Jaki masz staż pracy?Jestem osobą bez renty i emertury. trzykrotnie Zus. odmowi mi prawa do renty a posiadam. jedynie stałą. grupe niepelnosprwnosci 2 sadowna po rodzieleniu z.grupy niepelnosprawnosci. 3. lokal mieszkalny tesz odmowiono bo przekraczam metr kwadratowy nie.5m2 a mam 66m2 dwukrotnie mi odmowiono po śmierci obojga rodzicow bez żadnych środków do życia. a brat i siostra maja swoje rodziny i problemy nikt mnie nie pomoże chcialbym. miec jakiś zabezpieczenie po. ich śmierci. a sytulacja na przyszlosc nie pewna jedynie pracuje obecnie w. ochronie z grupa inwalidzka stala 2-3 bo prscodswca ma doplaty za mnie jedynie juz.tak pracowac nie moge mam przeciwwskazwnia lekarskie czy mi sie jskies swiadczenie nalezy jak przedtane pracowac proszę o informacje o tym z powazaniem sa m zainteresowany . M. S. z. Lodzi
Napisano 30 listopad 2020 - 14:08
Witam Pobieram rentę rodzinna po zmarłym mężu. Na utrzymaniu mam córkę ze stopniem niepełnosprawności umiarkowany i otrzymuje zasiłek. socjalny. Jest osobą dorosłą. Czy córce należy sie również renta rodzinna po ojcu.?
Tylko wtedy, gdyby córka stała się całkowicie niezdolna do pracy przed ukończeniem 16 roku życia.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
Guest_Kenobiobiwan - dziś, 17:21
Guest_Aga - dziś, 16:21
ZosiaA - dziś, 15:46
pawelszabla - dziś, 15:26
Guest_Gość - dziś, 15:24
Guest_Jerry - dziś, 15:21
Guest_Jerry - dziś, 15:21
Guest_ - dziś, 15:14
Guest_Gość - dziś, 15:13
pawelszabla - dziś, 15:13
Guest_Jagoda - dziś, 15:04