Gość jt_redakcja Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zachęcamy kierowców do zamieszczania opinii na temat Suzuki Wagon R+. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotr Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2005 ...same plusy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Jestem bardzo zadowolony. Wszystko działa super, z zewnątrz niezbyt piękny, ale w środku naprawdę bardzo dużo miejsca na bagaż i dla podróżnych. Prawie jak w kombi (oczywiście jest to przesada). Zona ma Yarisa i nawet się do Wagona nie umywa pod względem osiągów i przestrzeni. Wada: głośno w środku od opływu powietrza. Jak dla mnie zbyt twardo zawieszony.pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł z Grodziska Wielkopolskiego Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Nie kupójcie tego ścierwa . ja sie tym mało nie zabiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł z grodziska wielkopolskiego Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 wjechałem tym fletem pod jelcza. bo sciągało go na lewą stronę i wogóle rzucało sukinsynem zbieznosć że nie była ustawiona to mało powiedziane - to był pieprzony czteroslad !! do tego wyglada jak pudło na telewizor ( ten starszy r + ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł z Grodziska Wielkoplskiego Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 kupiłem to ścierwo po pieprzonego handlarza i to aż w pieprzonych Mysłowicach ( skąd był handlarz nie wiem , jakis taki czereśniak , pieprzony polaczek!! tak daleko to go nie dojade a szkoda. ale mam upatrzone renault clio więc juz z ta kupa gówna nie będe miał doczynienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł z Grodziska Wielkopolskiego Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Brat szwagra mnie namawia na następne Suzuki wagon R+ :D . tamto rozbite przedałem niech sie ktos inny z tym buja . Trafiłem na taki egzemplarz ale w sumie to jest fajne . jak ise uda to jutro jedziemy po nie do łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aga Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Super samochodzik jestem z niego bardzo zadowalona .Jezdzę nim trzeci rok i nic Naprawdę super polecam wszystkim ,którzy zastanawiaja się nad kupnem. Przerobiłam ją nawet na gaz ,teraz to prawie darmo nia pomykam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zygi Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 jak ci było szkoda na zbierznoś to co ja ci poradze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartek z Bytomia Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Mam od stycznia 2010 i nic sie nie dzieje, pali 5-6l w miescie.Co do opini "Pawła z Grodziska Wielkopolskiego" to powinien iść do specjalisty, chyba pomylił fora dyskusyjne.Pozdrawiam normalną grupę forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Slavko Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 bardzo ekonomiczny jak na 1.3 ,ok.5-5.5l/100km , zwrotny i duży w środku jak na małe auto ,polecam modele po 2000r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość expert Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Fantastyczy,przestronny i ekonomiczny.Na nasze warunki-reeewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewa Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 To autko to po prostu przyjemność i tanie przemieszczanie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krystyna Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Posiadam ten samochód od 5 lat i naprawdę nie mam powodów do narzekań,polecam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hektor Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 swiet.e auto, zwlaszcza do miasta.ma potezny uciag i nawet w 4 osoby daje sobie tam rade. gorzej na trasie.nie psuje sie.czesci ekspl.tanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wierzba2504 Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Bardzo fajne rodzinne autko. Jeżdzę nim od 8 lat, przejechałem ponad 200.000km. Robię 20.000km rocznie. Autko pracuje cały czas na siebie. Jestem bardzo z niego zadowolony. Przy przebiegu 150.000km zamontowałem instalację gazową i jest rewelacyjnie. Na benzynie palił 5,5 - 6,5 litra, na gazie pali mi 7,0-7,5 litra. Ma lepsze osiągi. Obecnie przy przebiegu 200.000km będę wymieniał całość sprzęgła. Niskie koszty naprawy sprzęgło Lukasa 300zł, naprawa 200-300zł. Jestem zdziwiony faktem, że niektórzy właściciele tego samochodu maja problemy z kupnem części. Ja jeżeli musiałem czekać to miałem je z dnia na dzień, oczywiście nie w serwisie bo tam za części i robociznę ściągają majtki przez głowę klientom. Jestem bardzo zadowolony z tego samochodziku i polecem go. Części naprawdę tanie w porównaniu do innych marek. Jedyny minus to, że samochód jest rejestrowany na cztery osoby i ma trochę mały bagażnik. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomasz Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 kolego czy to wina auta że jezdzisz jak baran , sam trochę bujam za kółkiem i nie jednego osła widziałem . ile miałeś na budziku tym pudełkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buashken Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 zastanawiam się nad kupnem, zgadzam się z opinią dotyczącą Pawła z Grodziska psychiatria czeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gość Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Bardzo dobry japonczyk ekonomiczny przestrzenny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Bardzo udane autko rodzice moi nie zamienili by się na inne 1,3 benzyna z klimą...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 W dziesięcioletnim suzuki z dużymi oporami "przesuwa się" lewarek zmiany biegów. Do zmiany biegów trzeba użyć większej siły. Czasami "nie wchodzi" jedynka i trzeba ruszać z dwójki. Jak na taki mały silnik dużo pali ok. 6 - 7 litrów / 100 km. Silnik jest żarłoczny. Drugi remont rozrządu przy przebiegu 120 tyś. km. Małe problemy z elektryką - niesprawny czujnik w silniku. Poza tymi usterkami sprawuje się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lech Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Posiadam rocznik 2002. Jeżdżę nim od 2004r.Przy przebiegu 75000km wymieniłem wahacze z przodu i gumy stabilizatorów, ostatnio łożyskow LTył, a wcześniej przy ok 40000km amortyzatory z tyłu.W sumie auto bez awaryjne.Zrywne, zwrotne i niestety głośne.Idealne po mieście.Jeżeli operuje się zamiennikami to tanie w eksploatacji.Zamontowałem dodatkowe wyciszenie klapy i przegrody silnika(w oparciu o elementy oryginalnego wyciszenia.(były takie wersje w których to wyciszenie Suzuki montowało-dostepne u dealera).Nieco poskutkowało,w wyniku tego jego głośność obniżyła się.W mieście palił benzyny ok.7,5l/100km, obecnie na gazie (zamontowałem przy75 000km,BRC sekwencję).Chodzi znakomicie, obecnie mam przebieg prawie 100kkm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gość Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 kupujesz i nie wiesz od kogo idż sie lecz chłopcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek ze Słupska Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 kupiłem to ścierwo po pieprzonego handlarza i to aż w pieprzonych Mysłowicach ( skąd był handlarz nie wiem , jakis taki czereśniak , pieprzony polaczek!! tak daleko to go nie dojade a szkoda. ale mam upatrzone renault clio więc juz z ta kupa gówna nie będe miał doczynienia kupiłem to ścierwo po pieprzonego handlarza i to aż w pieprzonych Mysłowicach ( skąd był handlarz nie wiem , jakis taki czereśniak , pieprzony polaczek!! tak daleko to go nie dojade a szkoda. ale mam upatrzone renault clio więc juz z ta kupa gówna nie będe miał doczynieniaPowyższy tekst świadczy o wyjątkowej niekompetencji kierowcy, który nie potrafi zadbać o auto. W takiej sytuacji nawet mercedes będzie "ścierwem" - "czterośladem"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Julia Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Witam, autko superowe. Jazda po mieście ok,wszędzie się wkręci i można spokojnie zaparkować.Rzeczywiście mało spala,i w środku jest dużo przestrzeni.Jedynie biegi wchodzą troszkę ciężej. Poza tym to polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi