Gość jt_redakcja Opublikowano 13 Lutego 2001 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2001 Zachęcamy kierowców do zamieszczania opinii na temat Audi 80. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymon Opublikowano 20 Czerwca 2001 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2001 Jestem pierwszym właścicielem i ogólnie nie narzekam. Idealny silnik - cichy,niezawodny,zrywny, a do tego 5lON/100km. Przejechałem już 162 tys. i moje uwagi to za miękkie zawieszenie i ciężko praujący układ kierowniczy (mimo wspomagania). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawel(Bruksela) Opublikowano 15 Sierpnia 2001 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2001 POMOCY, moja Audi nie ma chamulcow tarczowuch z tyly, a ja wlasnie planuje zamontowanie tarczuwek.Czy ktos mogl by mi pomodz,czy jest to mozliwe,cz musze zmienic tylny most?Wszelka dokumentacja mile widziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 24 Lutego 2002 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2002 Moim zdaniem ten samochód ma niepowtarzalną sylwetkę. Mimo, że model ma już kilka lat może się podobać. Jeśli chodzi o silnik - super. Dysponuje dużym momentem i nie boi się obotów. Elektronika doskonale radzi sobie z regulacjami dawki paliwa, kąta wyprzedzenia wtrysku, obrotów itp. Elektronika ogranicza również znacznie zadymienie spalin. Jeśli chodzi o jazdę to jest trochę sztywny. To z jednej strony dobrze bo trzyma się w zakrętach ale spodziewałem się większego komfortu. Zawieszenie było w sumie całkiem niezłe gdyby... nie pukanie tylnych amortyzatorów. Nawet smarowanie miodem nic nie pomoże :), tzn. nic nie da się z tym zrobić. A może ktoś ma lekarstwo? W sumie auto bardzo solidne, mocne hamulce (4 tarcze), duże kola. W sumie wysokie zawieszenie nie poprawia własności jezdnych przy wyższych prędkościach, ale w codziennej eksploatacji jest niezastąpione. Jeżeli komuś podoba się sylwetka samochodu - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darek Opublikowano 26 Lutego 2002 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2002 Jest to świetne auto.Pomimo 15 lat rok pro.1987 wyciąga 200km/h.Pali tylko 10 litrów gazu na setke .Mam problemy z tylnym zawieszeniem.Słychać nieprzyjemne odgłosy na dołkach i jest zbyt miekki Proszę o rade co często sie psuje i co należy wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igor Opublikowano 7 Marca 2002 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2002 To nie Mercedes i jest do d*p....Miałem zawsze merca i jak kupiłem audi to kurwic... mnie trafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MAska Opublikowano 10 Marca 2002 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2002 Maiłem troszke poprawek i pewnie bedzie ich jeszcze troszkę.....Ale jak na dziadka to mam jeszcze zajebistego kopa w pedale...Vmax to 170......ale juz trzesło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Olek Opublikowano 10 Marca 2002 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2002 Idzie jak przecinak.....170 bez mała.....przy 1.6l i 75 koniach...WYPAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Opublikowano 10 Marca 2002 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2002 Bardzo dobry samochód.Silnik 1.8 pełny wtrysk,bardzo dobre osiągi,niskie zużycie paliwa.Polecam obniżenie zawieszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harnaś Opublikowano 11 Marca 2002 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2002 Jestem posiadaczem tego pojazdu od kilku miesięcy.Wygoda, komfort etc. Jest naprawdę gucio więc polecam. A przy okazji mam pytanko, zresztą pytał o to jeden z kolegów wyżej. Jak wyeliminować małe stuki na tyle samochodu, jaka może być przyczyna i jakie zabiegi podjąć by je zlikwidować. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zioło Opublikowano 11 Marca 2002 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2002 Naprawde mozna pokozaczyć. Durzo pali ale coś za coś - 190km/h bez proszenia jej o wysilek hehehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemek Opublikowano 17 Marca 2002 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2002 naprawde super bryka po tuningu osiągnełem nią 254 kmh przedtuningiem leciała 217 kmh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtek Sambo Opublikowano 19 Marca 2002 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2002 Jeżdzę od kilku lat audikami nie widzęna naszym rynku lepszej fury jak na ten roczniki te pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Speed Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2002 To poprostu SUPAR auto !!!Zapraszam na stronę www.audi80b3.of.pl (powstaje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darek Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2002 coprawda to nie 80 ale jej odpowiednik w USA z wyglądu niewiele sie różni ale ma inny silnik 180 koni zawieszenie jak również wyposażenie od podgrzewanych foteli elektrycznie rgulowanych we wszystkich płaszczyznach z pamięcią 4 kierowców przez klime tempomat el szyby lusterka ABS komputer pokładowy itp.wszystkie możliwe bajery Jednym słowem luksus za niewielkie pieniądze :) Problem zaczyna sie dopiero z częściami wiele nie występuje wogóle w katalogach producentów np gałka do tylnego drążka bagatela 500 zł tłumik końcowy 1400 zł i oczywiście trzeba zamawiać ale polak potrafi więc np łącznik stabilizatora zamiast za 200 zł dorbiono mi w warsztacie za 20 itp mimo tych mankamentów naprawde można sie w nim zakochać a jeszcze do tego napęd 4x4 i 180koni bez tuningudaje pole do popisu zwłaszcza zimąW zasadzie na minus można mu jedynie zaliczyć mały bagażnik bo z racji tylnego mechanizmu róznicowego zbiornik paliwa jest w bagażniku za oprciem siedzeń no i jaszcze jedno apetyt na paliwozejście poniżej 10l/100km graniczy z cudem a w mieście trzeba sie liczyć z 12-15l/100 ale wrażenia z jazdy rekompensują wszystko zatem wybaczam mu :) i polecam wszystkim którzy lubią auta z duszą i lubią ostrzej pojeździć na plus zaliczam wyłącznik ABS-uJeśli ma ktoś podobną quatrówke chętnie wysłucham opinii badź źródeł pozyskiwania części Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JAro Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2002 jezdze dopiero tydzien, ale bryka jest ok, troche slaby silnik, mam zamiar wstawic silnik. Czy ktos wie jak najlepiej podniesc moc ? (tanio i bez wiekszej ingerencji w budowe silnika). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J-23 Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2002 JESTEM za***iście ZADOWOLONY !!!!!!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daniel Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2002 brak mocy co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SEBA Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2003 SUPER AUTO MA DOPIERO 120tys/km JEST BEZWYPADKOWA BEZAWARYJNA WYMIENIAM TYLKO PODSTAWOWE ZECZY PASKI KLOCKI OLEJE.SILNIK 1.6 TUNING 100PS PRZYCIEMNILEM SZYBKI ZALOZYLEM ALU SZEROKIE KAPCIE CHODZI JAK ZEGAREK POLECAM!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2003 Szukam informacji.Czy mozna zamontowac inny silnik 1.9 TDI np. z A-4.Moze ktos ma doswiadczenie w tej sprawie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Andreas NIEMCY Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2003 Bardzo dobre nadwozie, kiepskie zawieszenie, problemy z elektryka, zla diagnostyka silnika w warsztatach.Wymiana nagrzewnicy to bardzo duzy problem zwlaszca w wersji klima.Wiele wad ale 2 duze zalety, duzy zbiornik paliwa i nadwozie.Wady: bardzo drogie czesci zamienne,np. waz chlodnicy 270 zl , w Hiszpanii 53 euro.Ceny to Horror. Jest wiele duzo lepszych samochodow a opinia o AUDI 80 jest bardzo przesadzona.Mialem kadeta , nie bylo problemow. Kupilem 80 co miesiac cos nowego i drogiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROBSON Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2003 Niezły samochód, dobrze się jeździ, silnik jak na 2.0 mógł by być mocniejszy ale i tak wystarczy do sprawnej jazdy a jak się go wkręci na wysokie obroty to nawet ma niezłe przyspieszenie ale i tak lepsza jest pod tym względem wersja 115 KM. Skrzynai jest super ( tylko 2 czasem na zimno ciężej wchodzi.Zawieszenie wsam raz ani niemiękkie ani nieprzesadnie twarde.Ceny części niesą wygórowane ale tanio niejest.Dobrze że jest to trwały i bezproblemowy samochód, z korozją też niema i długo niebędzie problemu.Kto dużo jeździ powinien koniecznie założyć LPG.W sumie solidny samochód z wygodnym wnętrzem, dobrze się jeździ.POZDRAWIAM ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kristoforr Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2003 Generalnie jestem zadowolony,diselek fajnie chodzi.Problem,to słyszalne stuki w zawieszeniu z tyłu samochodu. Jeżeli mielibyście jakieś informacje na temat usterek tego modelu- będę wdzięczny za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GRZEGORZ Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2003 POMIMO ZUZYCIA WSZYSTKICH CZĘŚCI I SPALANIA 20L GAZU TEN SAMOCHÓD JEŹDZI!! JEST NIESAMOWITY!!!!PO WYPADKU TRZEBA TYLKO ZAPIĄĆ LINĘ O DRZEWO I COFNĄĆ:), ZWIĘKSZY SIĘ NA NIM TYLKO OPÓR POWIETRZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Kto wie co zrobic jak traci obroty po ok 1s. od odpalenia ?tel. 505388565 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi