- Kategorie na forum:
- Księgowość|
- Kadry|
- Moja firma|
- Samorząd|
- Logistyka|
- Działy forum:
- Księgowość dla firm·
- Księgowość budżetowa·
- Kadry·
- Biznes·
- Prawo·
- Moto·
- Nieruchomości·
- Samorząd·
- Logistyka
Napisano 12 marzec 2014 - 10:21
Napisano 12 marzec 2014 - 10:21
Napisano 20 marzec 2014 - 08:41
Napisano 02 kwiecień 2014 - 15:47
Napisano 07 maj 2014 - 10:04
Czyli co, ja jako lekarz mam sprawdzać, czy mój sprzet spełnia wymagania i ma certyfikaty? Dobrze, że mnie to nie dotyczy. Po prostu trzeba brać sprzęt od firmy, która sama zadba o te formalności. Polecam zajrzeć na http://www.avek.pl, tam mają sprawdzone urządzenia, sprawne i bezpieczne. Wyposażałem u nich swój gabinet stomatologiczny.
Napisano 08 maj 2014 - 13:46
Czyli jak sprzęt medyczny to albo Pro Project albo Philips AlluraClarity??
Marek, z tego co wiem to Philips ma bardzo dobrze rozwiniętą ofertę medyczną, ich sprzęty często kupuje np. WOŚP. Jakoś niedawno oddziały noworodkowe zostały wyposażone w lampy do fototerapii BiliTx do leczenia żółtaczki fizjologicznej.
Napisano 17 czerwiec 2014 - 09:31
Logiczne, ze sprzęt musi być sprawny. Nie moze dojść do sytuacji, kiedy przez złe działanie np, tomografu pacjent dowiaduje się, ze jest np. śmiertelnie chory! Zgadzam się z przedmówcami, ze Philips ma bardzo dobry sprzęt, który rzadko się psuje. Wiele szpitali i placówek medycznych kupuje od nich tomografy czy aparaty do USG. Mają dobrą opinię.
Napisano 04 październik 2016 - 07:04
Tutaj macie namiary - http://medicalonline...sprzet-rtg.html
Sprzęt RTG, inne tematy - to wszystko musi spełniać normy, tak więc akurat w tym przypadku jakiekolwiek lewe źródła są całkowicie poronionym pomysłem. Mylę się?
Napisano 26 luty 2017 - 14:37
można też podpytać znajomych gdzie najlepiej zaopatrywać gabinety. Nam znajomi na początku działalności polecili firmę www.zak-med.pl, maja najnowszy sprzęt i super ceny. Warto zapoznać się z ich ofertą.
Napisano 03 kwiecień 2017 - 13:11
Wysoka jakosć sprzętu medycznego to podstawa, dzięki temu mamy pewnośc, że wyniki przeprowadzanych badań będą rzetelne. W kwestii sklepów z takim sprzętem - na przykład z elektrokardiografami, mogę polecić bytmed.pl. To dla osób szukających wyposażenia gabinetu lub chcących wymienić sprzęt na bardziej nowoczesny.
Napisano 28 kwiecień 2017 - 12:30
Napisano 08 październik 2017 - 21:24
Co do sprzętów diagnostycznych to zdecydowanie najlepsze są urządzenia marki Heine Optotechnik http://www.plusultra.pl/ To bardzo wysokiej jakości niemiecki sprzęt, firma znana na całym świecie. Sprzęty wysokiej jakości, bardzo precyzyjne, u nas idealnie się sprawdzają, działają bezawaryjnie już dłuższy czas.
Napisano 29 listopad 2017 - 11:06
Moim zdaniem powinien być precyzyjny oraz niezawodny. Tu chodzi o diagnozę, która nie jedno krotnie może zaoszczędzić komuś zmartwień. W dobrych gabinetach coraz częściej można zauważyć urządzenia ABPI, które pozwalają na jednoczesny pomiar ciśnienia krwi i wskaźnika kostka-ramię. Badanie można wykonać w 3 minuty, zamiast 30 minut. W dodatku aparatura jest mobilna, można w razie potrzeby przekazywać ją między gabinetami. Dobrym dystrybutorem tego urządzenia jest www.mesi-abpi.pl . Osoby zainteresowane powinny sobie zapisać kontakt.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
Patka79 - dziś, 09:47
Guest_ - dziś, 09:40
Justyna1209 - dziś, 09:09
Guest_Kamil - dziś, 09:06
Guest_ - dziś, 08:49
Magda.Olech - dziś, 08:41
kosek77 - dziś, 08:15
ilonakaminska80 - dziś, 08:01
Magda.Olech - dziś, 08:00
Guest_Justyn - dziś, 07:59
travolta - dziś, 07:53