Kategorie
Skocz do zawartości

Dobry adwokat do spadku

Gość AnnaMalinka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość AnnaMalinka
Witam wszystkich, poszukuje dobrej kancelarii prawniczej w Warszawie, chodzi o podział majątku pomiędzy mną, a moimi dalekimi kuzynami,którzy przypomnieli sobie że należą do rodziny dopiero kiedy na horyzoncie pojawiły się pieniążki i dwa domy. Czy ktoś ma coś godnego polecenia,w miare rozsądnej cenie?

• Odpowiedzi 324
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Gość AnnaMalinka
To była jedno z pierwszych miejsc do których skierował mnie Internet,niestety jeśli dla Ciebie pieniądze których oni sobie życzą są rozsądne,to tylko pozazdrościć. Naprawdę zaczynam wątpić czy kogoś znajdę, może jestem jakaś nienormalna, ale ceny w kancelariach są wzięte z kosmosu.Pomóżcie!

Gość AnnaMalinka
Zadzwoniłam i nie mogłam uwierzyć, pomijając fakt tego że przez telefon udzielili mi wszystkich odpowiedzi,których nie byłam w stanie uzyskać twarzą twarz w innym miejscu,to naprawdę cena którą mi zaoferowano jest co najmniej ROZSĄDNA.Zobaczymy co będzie dalej,ale jak na razie jestem super pozytywnie zaskoczona!Wielkie dzięki Arturze!

• 10 miesięcy temu...
Gość kola_1981
Wpadłam na to forum szukając warszawskiego prawnika pomocnego przy spadku. Mecenas Bednarczyk przewijał się już też na innych forach. Mam pytanie, czy któreś z Was miało taką sytuację że prosiło mecenasa o jakieś przesuwanie godzin spotkań albo coś? Cięzko mi się czasem wybrać do kancelarii, pracuję na 3 zmiany i trudno mi się wpasować w sztywne godziny 8-16.

Gość Julia56
U mnie niestety też zapowiada się przykra rozprawa spadkowa.... O tyle dobrze, że nie obchodzą mnie warszawskie ceny. Szukam SPRAWDZONEGO ADWOKATA Z LUBINA ds. spraw spadkowych? Możecie kogoś polecić i to kogoś takiego, żeby nie zbankrutowała?

Gość Magnolia
Witajcie, piszę tutaj bo jeszcze do niedawna szukałam w internecie informacji na temat dobrego adwokata który pomoże w sprawie spadku. Fakt faktem, pan Marek Bednarczyk jest chwalony w wielu miejscach w internecie, ale czy tak jest na prawdę? Postanowiłam to sprawdzić i na szczęście się nie nacięłam. Jest to osoba która zna przepisy, wie co robi. Dzięki jego pomocy zdobyłam znaczą część spadku, o który kłóciłam się od kilku lat. Piszę to gdyby ktoś miał takie wątpliwości jak ja wcześniej - to sprawdzony adwokat, którego mogę polecić.

• 3 tygodnie później...
Gość kola_1981
Hej ja tez postanowiłam w końcu skorzystac z usług mecenasa Bednarczyka i póki co jestem bardzo zadowolona :) Pan mecenas nagina dla mnie czasoprzestrzeń hehe :) a tak serio - to mecenas traktuje mnie rzeczowo, poważnie i jest na moje szczęście dyspozycyjny.

• 2 tygodnie później...

Hej ja tez postanowiłam w końcu skorzystac z usług mecenasa Bednarczyka i póki co jestem bardzo zadowolona :) Pan mecenas nagina dla mnie czasoprzestrzeń hehe :) a tak serio - to mecenas traktuje mnie rzeczowo, poważnie i jest na moje szczęście dyspozycyjny.

A jakieś bardziej konkretne namiary na tego adwokata mogę prosic?

Cieszę się że mogłam pomóc osobom niezdecydowanym swoją opinią. Faktycznie, teraz jest tyle 'fachowców' że bardzo trudno jest znaleźć osobę która rzetelnie zajmie się problemem.

Do pana Marka Bednarczyka lepiej zadzwonić i umówić się na spotkanie niż załatwiać sprawę przez internet. Z czasem wizyty rozpocznie się jego pomoc, jest bardzo szybki i konkretny. Przez maila nikt wiele nie zdziała.

• 3 tygodnie później...
Gość Marylka7070
Muszę się zgodzić z przedmówcami: jak są jakieś problemy spadkowe to tylko do mecenasa Bednarczyka. Bardzo profesjonalny, działa od razu a przede wszystkim nie muszę brać wolnego w pracy specjalnie by jechać do kancelarii, bo bez problemu mogę umówić się np. na sobotę jeśli jest taka potrzeba. A jak za taką jakość usług to cena jest świetna. Wszystkie te sprawy, w których w grę wchodzą problemy rodzinne każdy chce szybko zakończyć i zapomnieć, a jeśli chodzi o czas działania to mecenas jest chyba bezkonkurencyjny.

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Czy w sprawach beznadziejnych z mojego punktu widzenia,tez coś poradzi ,wstyd sie przyznać ale boję się jak dziecko

Opinię specjalisty od spraw beznadziejnych ma Kamil Flatow. Znam osobę, w której imieniu występował w sprawie spadkowej i bardzo sobie chwaliła jego pomoc. Poza tym nie ma się czego bać, przecież sądy od tego są, żeby ludzie mogli w nich dochodzić swoich praw smile.png

• 3 tygodnie później...

Ja ze swojej strony polecam świetnego specjaliste od prawa spadkowego i majątkowego - adwokata Marka Bednarczyka... Zawdzięczam mu naprawdę wiele... Jego kancelaria znajduje się w Warszawie... Pan adwokat doskonale poradził sobie z moją "beznadziejną sytuacją" więc myślę, że poradzi sobie i z każdą inną.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...