Gość AnnaMalinka Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Witam wszystkich, poszukuje dobrej kancelarii prawniczej w Warszawie, chodzi o podział majątku pomiędzy mną, a moimi dalekimi kuzynami,którzy przypomnieli sobie że należą do rodziny dopiero kiedy na horyzoncie pojawiły się pieniążki i dwa domy. Czy ktoś ma coś godnego polecenia,w miare rozsądnej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Cześć,możesz powiedzieć dokładniej o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WujekDobraRada Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Ja mogę polecić kancelarię Mec.Andrzeja Arendarskiego, moją sprawę załatwili dosyć szybko i sprawnie,no a jeśli chodzi o rozsądną cenę,to pojęcie względne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AnnaMalinka Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 To była jedno z pierwszych miejsc do których skierował mnie Internet,niestety jeśli dla Ciebie pieniądze których oni sobie życzą są rozsądne,to tylko pozazdrościć. Naprawdę zaczynam wątpić czy kogoś znajdę, może jestem jakaś nienormalna, ale ceny w kancelariach są wzięte z kosmosu.Pomóżcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AnnaMalinka Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zadzwoniłam i nie mogłam uwierzyć, pomijając fakt tego że przez telefon udzielili mi wszystkich odpowiedzi,których nie byłam w stanie uzyskać twarzą twarz w innym miejscu,to naprawdę cena którą mi zaoferowano jest co najmniej ROZSĄDNA.Zobaczymy co będzie dalej,ale jak na razie jestem super pozytywnie zaskoczona!Wielkie dzięki Arturze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Nie ma za co,cała przyjemność po mojej stronie ;) Nie sądzę,żeby ich podejście miało się nagle zmienić,także nie masz się czego obawiać. Życzę szczęścia i żebyś dostała to Ci się należy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kola_1981 Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Wpadłam na to forum szukając warszawskiego prawnika pomocnego przy spadku. Mecenas Bednarczyk przewijał się już też na innych forach. Mam pytanie, czy któreś z Was miało taką sytuację że prosiło mecenasa o jakieś przesuwanie godzin spotkań albo coś? Cięzko mi się czasem wybrać do kancelarii, pracuję na 3 zmiany i trudno mi się wpasować w sztywne godziny 8-16. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Julia56 Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 U mnie niestety też zapowiada się przykra rozprawa spadkowa.... O tyle dobrze, że nie obchodzą mnie warszawskie ceny. Szukam SPRAWDZONEGO ADWOKATA Z LUBINA ds. spraw spadkowych? Możecie kogoś polecić i to kogoś takiego, żeby nie zbankrutowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magnolia Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Witajcie, piszę tutaj bo jeszcze do niedawna szukałam w internecie informacji na temat dobrego adwokata który pomoże w sprawie spadku. Fakt faktem, pan Marek Bednarczyk jest chwalony w wielu miejscach w internecie, ale czy tak jest na prawdę? Postanowiłam to sprawdzić i na szczęście się nie nacięłam. Jest to osoba która zna przepisy, wie co robi. Dzięki jego pomocy zdobyłam znaczą część spadku, o który kłóciłam się od kilku lat. Piszę to gdyby ktoś miał takie wątpliwości jak ja wcześniej - to sprawdzony adwokat, którego mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kola_1981 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Hej ja tez postanowiłam w końcu skorzystac z usług mecenasa Bednarczyka i póki co jestem bardzo zadowolona :) Pan mecenas nagina dla mnie czasoprzestrzeń hehe :) a tak serio - to mecenas traktuje mnie rzeczowo, poważnie i jest na moje szczęście dyspozycyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość verdana Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Hej ja tez postanowiłam w końcu skorzystac z usług mecenasa Bednarczyka i póki co jestem bardzo zadowolona :) Pan mecenas nagina dla mnie czasoprzestrzeń hehe :) a tak serio - to mecenas traktuje mnie rzeczowo, poważnie i jest na moje szczęście dyspozycyjny.A jakieś bardziej konkretne namiary na tego adwokata mogę prosic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magnolia Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Cieszę się że mogłam pomóc osobom niezdecydowanym swoją opinią. Faktycznie, teraz jest tyle 'fachowców' że bardzo trudno jest znaleźć osobę która rzetelnie zajmie się problemem. Do pana Marka Bednarczyka lepiej zadzwonić i umówić się na spotkanie niż załatwiać sprawę przez internet. Z czasem wizyty rozpocznie się jego pomoc, jest bardzo szybki i konkretny. Przez maila nikt wiele nie zdziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marylka7070 Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Muszę się zgodzić z przedmówcami: jak są jakieś problemy spadkowe to tylko do mecenasa Bednarczyka. Bardzo profesjonalny, działa od razu a przede wszystkim nie muszę brać wolnego w pracy specjalnie by jechać do kancelarii, bo bez problemu mogę umówić się np. na sobotę jeśli jest taka potrzeba. A jak za taką jakość usług to cena jest świetna. Wszystkie te sprawy, w których w grę wchodzą problemy rodzinne każdy chce szybko zakończyć i zapomnieć, a jeśli chodzi o czas działania to mecenas jest chyba bezkonkurencyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bernard Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Ja mogę polecić prawniknonstop.pl - korzystałem z ich usług w innej sprawie i gdy niespodziewanie wyskoczył mi problem z podziałem spadku pomogli mi, także serdecznie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Komar Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Miałem podobnie ;) Zgłoś się do mec. Laskowskiej, na jej stronie jest do niej kontakt i najlepiej zadzwonić i szybko umówić się na spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rita Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Jaki jest koszt pierwszego spotkania z mec. Bednarczykiem ? Też musze walczyć w sądzie o spadek.. szukam dobrego adwokata z normalnymi cenami za usługi. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zergad Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Co do dobrego adwokata to ja wybieram pana Jakuba Orłowskiego. Pomógł mi w mojej sprawie o alimenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gośc Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Czy w sprawach beznadziejnych z mojego punktu widzenia,tez coś poradzi ,wstyd sie przyznać ale boję się jak dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Keles Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Ja mogę polecic wam tego adwokata:http://adwokatorlowski.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Radząca Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 A ja polecam panią mecenas ze Skierniewic - http://izabelarusinowska.wix.com/kancelariajest specjalistą na portalu prawo spadkowe, słyszałam ją też, jak wypowiadała się o sprawach spadkowych w radiowej Jedynce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hummus Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Ja równiez polecam mecenas Laskowską, choćby ze względu na jej skutecznośc i to że jest mega sympatyczną osobą. Ogólnie wybór między propozycjami które tu padły będzie najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lidka Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Prawnik od sprawa spadkowych najlepszy wg mnie to mec Małgorzata Woźniak z Warszawy. Prowadzila moją sprawę o zachowek z sukcesem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lidka Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Prawnik od sprawa spadkowych najlepszy wg mnie to mec Małgorzata Woźniak z Warszawy. Prowadzila moją sprawę o zachowek z sukcesem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bondy Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Czy w sprawach beznadziejnych z mojego punktu widzenia,tez coś poradzi ,wstyd sie przyznać ale boję się jak dzieckoOpinię specjalisty od spraw beznadziejnych ma Kamil Flatow. Znam osobę, w której imieniu występował w sprawie spadkowej i bardzo sobie chwaliła jego pomoc. Poza tym nie ma się czego bać, przecież sądy od tego są, żeby ludzie mogli w nich dochodzić swoich praw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jadzix48 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Ja ze swojej strony polecam świetnego specjaliste od prawa spadkowego i majątkowego - adwokata Marka Bednarczyka... Zawdzięczam mu naprawdę wiele... Jego kancelaria znajduje się w Warszawie... Pan adwokat doskonale poradził sobie z moją "beznadziejną sytuacją" więc myślę, że poradzi sobie i z każdą inną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi