Gość slawo Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Czym różni się odpoczynek od wypoczynku kierowcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość byku Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Odpoczynek musi trwać conajmniej 1 godzine. A jeśli chodzi o definicję wypoczynku to nie ma jej konkretnie podanej, ale różnica jest jedna. W trakcie wypoczynku kierowca nie może ani prowadzić pojazdu ani wykonywać żadnej innej pracy. Wypoczynek wypełnia więc całą przerwę. Natomiast w trakcie odpoczynku kierowca może swobodnie dysponować swoim czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiskimiriski Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca Ja się raczej nigdy takimi rzeczami nie interesowałem, ale na ten moment jestem przekonany, że warto jest wiedzieć gdzie oraz w jaki sposób sobie zorganizować wyjazd. Nawet natrafiłem całkiem niedawno na ciekawy artykuł http://www.doradca-sportowy.pl/pl/artykuly/197/aktywny-wypoczynek--sprawd---propozycje-/i jestem przekonany, że właśnie aktywny wypoczynek w wielu przypadkach jest niezwykle ważny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lusylucy Opublikowano 1 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia zawsze warto aktywnie wypoczywac w trosce o swoje zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi