Kategorie
Skocz do zawartości

Szukam ambitnego prawnika do WYGRANIA sprawy o mobbing.

Gość bari48
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam ambitnego prawnika ( Tychy i okolice ) do poprowadzenia sprawy o mobbing. Dla mnie jest to sprawa honorowa i satysfakcją będzie wygranie jej a prawnik otrzyma 100% tego co "wywalczymy" w Sądzie. Oczekuję na poważne propozycje.

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

W pierwszej kolejności radzę zasięgąć profesjonalnej porady prawnej. http://prawo-wypowiedzenie-pracy-mobbing.pl/ jest to darmowe.

Zasięgnęłam już wielu porad takze tych osobiscie u prawnika ale sprawa o mobbing to niestety długotrwały proces ( choć to nie musi być zasadą ) i nie oszukujmy się ale prawnicy wolą prowadzić sprawy mniej skomplikowane, których wynik nie nastąpi ( z załozenia) w odległym terminie. Dlatego też napisałam, ze szukam AMBITNEGO prawnika.

W pierwszej kolejności radzę zasięgąć profesjonalnej porady prawnej. http://prawo-wypowiedzenie-pracy-mobbing.pl/ jest to darmowe.

Zasięgnęłam już wielu porad takze tych osobiscie u prawnika ale sprawa o mobbing to niestety długotrwały proces ( choć to nie musi być zasadą ) i nie oszukujmy się ale prawnicy wolą prowadzić sprawy mniej skomplikowane, których wynik nie nastąpi ( z załozenia) w odległym terminie. Dlatego też napisałam, że szukam AMBITNEGO prawnika.

• 2 miesiące temu...
polecam mecenas annę pogoda z katowic tel 0608 46 42 48. prowadziła mi sprawę o mobbing - WYGRANA !!! proces ciężki, ale prowadziła go profesjonalnie, zna się na rzeczy, ma w tych sprawach duże doświadczenie. Tylko ONA. polecam i zyczę powodzenia.

• 4 miesiące temu...

Szukam prawnika ( Warszawa i okolice ) do poprowadzenia sprawy o mobbing. Proszę o kontakty do i od osób które mają na swoim koncie wygrane takich trudnych spraw. Mój adres masna@wp.pl

Pozdrawiam serdecznie M.Masna

• 8 miesięcy temu...
  • 8 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...

Zasięgnęłam już wielu porad takze tych osobiscie u prawnika ale sprawa o mobbing to niestety długotrwały proces ( choć to nie musi być zasadą ) i nie oszukujmy się ale prawnicy wolą prowadzić sprawy mniej skomplikowane, których wynik nie nastąpi ( z załozenia) w odległym terminie. Dlatego też napisałam, ze szukam AMBITNEGO prawnika.

chciała bym być tak odważna jak ty sad.png

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...

Ja tak naprawdę znam tylko jednego dobrego prawnika, które zajmuje się pozwami o mobbing- adwokat Magdalena Chróścielewsk, ale ona ma kancelarię w Łodzi. Do takich spraw trzeba brać osoby doświadczone i solidne, ponieważ mobbing jest bardzo trudny do udowodnienia. Warto podkreślić, że niektórzy nawet nie zdają sobie sprawy, że są mobbingowani, a inni nadinterpretują zachowania przełożonych.

• 1 miesiąc temu...

Jak można szukać prawnika do wygrania sprawy? Przecież żaden prawnik nigdy Ci tego nie zagwarantuje, a jeśli zagwarantuje, to radzę od razu go zmienić bo nie da się przewidzieć tego, jak potoczy się rozprawa... A jeśli szukasz dobrej kancelarii to polecam versus24 (www.versus24.pl) z Zabrza, sama już kilka razykorzystałam z ich usług i zawsze z dobrym efektem.  

• 5 miesięcy temu...

Takie sprawy nie należą niestety do łatwych, dlatego macie racje że trzeba poszukać kogoś ze sporym doświadczeniem. Wiem że tego typu sprawami zajmuje sie mecenas Wawrzyniec Chróścielewski. Brałaś go pod uwagę? Jeżeli będziesz potrzebowac do niego kontaktu to tutaj http://chroscielewska-chroscielewski.com/ masz adres strony jego kancelari. Uważam,że tego typu sprawy nie sa łatwe. Zazwyczaj to pracodawca wygrywa wiec jak chcesz zawalczyć o swoje musisz mieć naprawde dobrego prawnika.

• 3 tygodnie później...

Mój przyjaciel pozwał swojego pracodawcę o mobbing. Ta sytuacja miała miejsce w Łodzi, więc informacja o tym z jakiej kancelarii korzystał nic Ci zapewne nie da. Ale chciałem Cię ostrzec, sprawy o mobbing są strasznie długie i męczące psychicznie. Zwłaszcza, że na wygraną masz niewielkie szanse. Więc znajdź sobie dobrego prawnika, który prowadził, już tego typu sprawy. Takich spraw w Polsce jest dość sporo, ale bardzo ciężko coś takiego udowodnić przed sądem. Musisz mieć twarde dowody bez tego będziesz przegrany. Więc jeśli jeszcze nie zebrałeś dowodów to zrób to i później idź z tym do prawnika. Życzę Ci powodzenia i mam nadzieje, że Tobie również się uda wygrać sprawę. Pozdrawiam. 

PS jeśli ktoś będzie potrzebował na namiar dobrej kancelarii w Łodzi to proszę pisać 

• 3 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...

A nie koniecznie. Adwokata dobrze jest szukać z polecenia, bo najwięcej na temat jego skuteczności wie ten kto korzystał z jego usług. W sprawach o mobbing to bardzo dobrze radzi sobie Magdalena Chróścielewska. Ja nie miałem z nią osobiście styczności ale pomagała mojemu znajomemu własnie w takiej sprawie. Wydawało się , że przegrają a na koniec udało im sie wywalczyć wygraną. 

W sprawach mobbingowych rzeczywiście specjalizuje się p. Magdalena Chróścielewska. Ode mnie z pracy kolega z jej pomocą udowodnił znęcanie się nad nim przez szefową. Dziś już oboje nie pracują - szefowa została zwolniona, on odszedł, bo miał dość tej atmosfery, ale nie żałuje, że wytoczył tę sprawę. 

• 2 tygodnie później...
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...