Gość bari48 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Szukam ambitnego prawnika ( Tychy i okolice ) do poprowadzenia sprawy o mobbing. Dla mnie jest to sprawa honorowa i satysfakcją będzie wygranie jej a prawnik otrzyma 100% tego co "wywalczymy" w Sądzie. Oczekuję na poważne propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość antubis Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 W pierwszej kolejności radzę zasięgąć profesjonalnej porady prawnej. http://prawo-wypowiedzenie-pracy-mobbing.pl/ jest to darmowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gość Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 W pierwszej kolejności radzę zasięgąć profesjonalnej porady prawnej. http://prawo-wypowiedzenie-pracy-mobbing.pl/ jest to darmowe.Zasięgnęłam już wielu porad takze tych osobiscie u prawnika ale sprawa o mobbing to niestety długotrwały proces ( choć to nie musi być zasadą ) i nie oszukujmy się ale prawnicy wolą prowadzić sprawy mniej skomplikowane, których wynik nie nastąpi ( z załozenia) w odległym terminie. Dlatego też napisałam, ze szukam AMBITNEGO prawnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bari48 Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 W pierwszej kolejności radzę zasięgąć profesjonalnej porady prawnej. http://prawo-wypowiedzenie-pracy-mobbing.pl/ jest to darmowe.Zasięgnęłam już wielu porad takze tych osobiscie u prawnika ale sprawa o mobbing to niestety długotrwały proces ( choć to nie musi być zasadą ) i nie oszukujmy się ale prawnicy wolą prowadzić sprawy mniej skomplikowane, których wynik nie nastąpi ( z załozenia) w odległym terminie. Dlatego też napisałam, że szukam AMBITNEGO prawnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gość Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 polecam mecenas annę pogoda z katowic tel 0608 46 42 48. prowadziła mi sprawę o mobbing - WYGRANA !!! proces ciężki, ale prowadziła go profesjonalnie, zna się na rzeczy, ma w tych sprawach duże doświadczenie. Tylko ONA. polecam i zyczę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MASNA Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Szukam prawnika ( Warszawa i okolice ) do poprowadzenia sprawy o mobbing. Proszę o kontakty do i od osób które mają na swoim koncie wygrane takich trudnych spraw. Mój adres masna@wp.plPozdrawiam serdecznie M.Masna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaplerz Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Szukam prawnika z doświadczeniem w prowadzeniu spraw o mobbing z trójmiasta. . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gość Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Szukam prawnika z doświadczeniem w prowadzeniu spraw o mobbing z trójmiasta. . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kantara Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Hej, może poszukajcie w bazie prawników http://specprawnik.pl/Miałam sprawę o odszkodowanie więc trochę inna specjalizacja jednak zawsze warto spróbować poszukać.Nie wiem jak prawnicy rozpatrują się z płacą po wygranej, zawsze spotykałem się z płatnościami z góry.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zasięgnęłam już wielu porad takze tych osobiscie u prawnika ale sprawa o mobbing to niestety długotrwały proces ( choć to nie musi być zasadą ) i nie oszukujmy się ale prawnicy wolą prowadzić sprawy mniej skomplikowane, których wynik nie nastąpi ( z załozenia) w odległym terminie. Dlatego też napisałam, ze szukam AMBITNEGO prawnika. chciała bym być tak odważna jak ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek O Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zajrzyjcie na forum http://www.kredyt-forum.pl/f/pomoc-dla-zadluzonych.21/ , gdzie znajdziecie fachową pomoc dla osób zadłużonych. Na forum znajduje się grono doradców, którzy doradzą w kryzysowej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Janka Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Również tutaj możesz zamieścić swoje ogłoszenie o poszukiwaniu prawnika:http://forumprawnicze.info/szukam-prawnika-f17/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Tutaj można sprawdzić opinie na temat poszczególnych prawnikach, polecam sprawdzić: http://ocen-prawnika.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość natala Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Ja tak naprawdę znam tylko jednego dobrego prawnika, które zajmuje się pozwami o mobbing- adwokat Magdalena Chróścielewsk, ale ona ma kancelarię w Łodzi. Do takich spraw trzeba brać osoby doświadczone i solidne, ponieważ mobbing jest bardzo trudny do udowodnienia. Warto podkreślić, że niektórzy nawet nie zdają sobie sprawy, że są mobbingowani, a inni nadinterpretują zachowania przełożonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specprawnik Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 może okazać się pomocne http://specprawnik.pl/prawnicy/katowice/praca/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ula0102 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Jak można szukać prawnika do wygrania sprawy? Przecież żaden prawnik nigdy Ci tego nie zagwarantuje, a jeśli zagwarantuje, to radzę od razu go zmienić bo nie da się przewidzieć tego, jak potoczy się rozprawa... A jeśli szukasz dobrej kancelarii to polecam versus24 (www.versus24.pl) z Zabrza, sama już kilka razykorzystałam z ich usług i zawsze z dobrym efektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izabella23 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Takie sprawy nie należą niestety do łatwych, dlatego macie racje że trzeba poszukać kogoś ze sporym doświadczeniem. Wiem że tego typu sprawami zajmuje sie mecenas Wawrzyniec Chróścielewski. Brałaś go pod uwagę? Jeżeli będziesz potrzebowac do niego kontaktu to tutaj http://chroscielewska-chroscielewski.com/ masz adres strony jego kancelari. Uważam,że tego typu sprawy nie sa łatwe. Zazwyczaj to pracodawca wygrywa wiec jak chcesz zawalczyć o swoje musisz mieć naprawde dobrego prawnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uwzj Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Sprawy o mobbing wymagają doświadczenie ale też dużej elastyczności prawnika, musicie być w stałym kontakcie. Ja skorzystałam z http://uwazaj.pl/spor-z-pracodawca/ i nie mogłam trafić lepiej,sprawa zakończyła się sukcesem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadeusz.91 Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Mój przyjaciel pozwał swojego pracodawcę o mobbing. Ta sytuacja miała miejsce w Łodzi, więc informacja o tym z jakiej kancelarii korzystał nic Ci zapewne nie da. Ale chciałem Cię ostrzec, sprawy o mobbing są strasznie długie i męczące psychicznie. Zwłaszcza, że na wygraną masz niewielkie szanse. Więc znajdź sobie dobrego prawnika, który prowadził, już tego typu sprawy. Takich spraw w Polsce jest dość sporo, ale bardzo ciężko coś takiego udowodnić przed sądem. Musisz mieć twarde dowody bez tego będziesz przegrany. Więc jeśli jeszcze nie zebrałeś dowodów to zrób to i później idź z tym do prawnika. Życzę Ci powodzenia i mam nadzieje, że Tobie również się uda wygrać sprawę. Pozdrawiam. PS jeśli ktoś będzie potrzebował na namiar dobrej kancelarii w Łodzi to proszę pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Madzia1212 Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Spróbuj skontaktować się z kancelarią Ultimatum, na pewno doradzą Ci co zrobić i myślę, że bez problemu podejmą się Twojej sprawy. Ja mam co do nich bardzo dobre zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 nie pytaj o adwokata na forum bo tu głównie młodzi i głodni piszą o sobie laurki. niestety trzeba pytać znajomych, najlepiej prawników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MireczekW Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 A nie koniecznie. Adwokata dobrze jest szukać z polecenia, bo najwięcej na temat jego skuteczności wie ten kto korzystał z jego usług. W sprawach o mobbing to bardzo dobrze radzi sobie Magdalena Chróścielewska. Ja nie miałem z nią osobiście styczności ale pomagała mojemu znajomemu własnie w takiej sprawie. Wydawało się , że przegrają a na koniec udało im sie wywalczyć wygraną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Korner Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 W sprawach mobbingowych rzeczywiście specjalizuje się p. Magdalena Chróścielewska. Ode mnie z pracy kolega z jej pomocą udowodnił znęcanie się nad nim przez szefową. Dziś już oboje nie pracują - szefowa została zwolniona, on odszedł, bo miał dość tej atmosfery, ale nie żałuje, że wytoczył tę sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Emil Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Najlepsza w tego typu sprawach jest mecenas Justyna Migas www.migas-adwokat.pl! Ma duże doświadczenie w sprawach tego typu zarówno po stronie pracodawców jak i pracowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elka2002 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Takimi sprawami zajmuje się mecenas Paulina Wolna. Myślę, że akurat do niej warto się zgłosić. Ma szeroką ofertę, więc i spore doświadczenie. Nie ma co ukrywać, że sprawy z zakresu mobbingu są zazwyczaj bardzo skomplikowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi