Skocz do zawartości


wynagrodzenie za czas przepracowany


wróć do serwisu Kadry 5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Guest_paulina

Guest_paulina
  • Goście

Napisano 31 maj 2012 - 10:45

Muszę obliczyć wynagrodzenie za przepracowany czas w maju. Czy dobrze mi wyszło?Brutto 1 800 zł, 4 dni opieka1 800 zł / 30 = 60 zł60 zł x 4 = 240 zł1 800 – 240 zł = 1 560 zł brutto za czas przepracowany

#2 tynka

tynka

    Zaawansowany użytkownik

  • Członkowie
  • PipPipPipPipPip
  • 53 postów

Napisano 31 maj 2012 - 11:17

1800/168h= 10.71 zł10,71 x 32 godz = 342.72 zł1800-342,72 zł= 1457,28 zł czas pzrepracowany

#3 Guest_xxx

Guest_xxx
  • Goście

Napisano 31 maj 2012 - 11:18

przy zwolnieniach lekarskich, opieka itp. dzieli się przez 30, tak jak w 1 poscie, jest dobrze.

#4 Dorota

Dorota

    Zaawansowany użytkownik

  • Członkowie
  • PipPipPipPipPip
  • 5806 postów

Napisano 31 maj 2012 - 11:24

Tak. Pierwsze wyliczenie jest dobre. Dzielisz przez 30 dni

#5 Sua

Sua

    Zaawansowany użytkownik

  • Członkowie
  • PipPipPipPipPip
  • 1150 postów
  • LokalizacjaGórny Śląsk.

Napisano 31 maj 2012 - 11:27

Muszę obliczyć wynagrodzenie za przepracowany czas w maju. Czy dobrze mi wyszło?Brutto 1 800 zł, 4 dni opieka1 800 zł / 30 = 60 zł60 zł x 4 = 240 zł1 800 – 240 zł = 1 560 zł brutto za czas przepracowany

Policzyłabym dokładnie tak samo! (Wnioskuję, że to opieka na chore dziecko lub członka rodziny)

#6 Maria

Maria

    Zaawansowany użytkownik

  • Członkowie
  • PipPipPipPipPip
  • 3697 postów
  • LokalizacjaMAŁOPOLSKA

Napisano 31 maj 2012 - 11:28

paulina dobrze liczysz



Dodaj odpowiedź



  


Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Najnowsze tematy