- Kategorie na forum:
- Księgowość|
- Kadry|
- Moja firma|
- Samorząd|
- Logistyka|
- Działy forum:
- Księgowość dla firm·
- Księgowość budżetowa·
- Kadry·
- Biznes·
- Prawo·
- Moto·
- Nieruchomości·
- Samorząd·
- Logistyka
Napisano 31 grudzień 2013 - 13:45
Napisano 07 styczeń 2014 - 19:57
Napisano 27 listopad 2014 - 21:57
Miałem przyjemność współpracować z Mecenas Katarzyną Słapczyńską, kiedy zostałem niesłusznie oskarżony o napaść. O ile mieszanie się z sądami i prawem karnym nie należą do przyjemności o tyle praca z Panią Katarzyną była prawdziwą przyjemnością. To bardzo sympatyczna kobieta podchodząca do sprawy profesjonalnie. Ostatecznie zarzuty zostały wycofane
Napisano 23 grudzień 2014 - 10:54
Adwokat Wojciech Sieniawski z krakowskiej kancelarii SJS będzie chyba najbardziej odpowiednią osobą do poprowadzenia Twojej sprawy w sądzie. Ma spore doświadczenie, poza tym jest bardzo konkretny oraz rzeczowy na sali sądowej. Z nim na pewno nie zginiesz.
Napisano 23 styczeń 2015 - 13:35
Tak się zdarzyło, że sam ostatnio szukałem porady prawnej, trochę popytałem ludzi i trafiłem ostatecznie na Bartłomieja Łukomskiego. Bardzo mi pomógł, a chodziło o odszkodowanie w związku z wypadkiem na drodze. Jest strona kancelarii - kancelarialp.org możesz tutaj doczytać co do szczegółów.
Napisano 12 marzec 2015 - 11:41
Różne miałem kontakty z prawnikami, ale ostatnio chyba się udało znaleźć kogoś do naprawdę stałej i długiej współpracy. Rzetelnie podchodzą do swojej pracy panowie z Res Publica (respublica.com.pl). Zawsze przygotowani, zawsze wiedzą jak się sprawy mają z konkretnymi umowami itp.
Napisano 23 marzec 2015 - 10:57
Tutaj http://kancelaria-stg.pl/kontak jest kontakt do Kancelarii Adwokackiej STG z Krakowa. Mają swoją siedzibę przy Grochowskiej. Ja akurat znam ich ze współpracy z firmami, ale z tego co wiem to klientów indywidualnych też obsługują.
Napisano 24 marzec 2015 - 13:30
Adwokat Wojciech Sieniawski z krakowskiej kancelarii SJS będzie chyba najbardziej odpowiednią osobą do poprowadzenia Twojej sprawy w sądzie. Ma spore doświadczenie, poza tym jest bardzo konkretny oraz rzeczowy na sali sądowej. Z nim na pewno nie zginiesz.
Proszę, proszę, adwokat, który mi kiedyś tak pomógł, że to niewiarygodne. BYłam totalnie załamana sprawą karną przeciw mnie, to były najgorsze momenty mojego życia i w sumie wzięłam adwokata bez większego zastanowienia, a trafiłam na tak dobrą osobę, do dziś mu jestem wdzięczna!
Napisano 15 kwiecień 2015 - 09:58
Również widziałam pozytywne opinie o kancelarii http://kancelaria-st...rawo-dla-ciebie jest tam cała zakładka z ofertą dla klientów indywidualnych, na stronie jest też numer na infolinię, zawsze możesz się skonsultować. Kancelaria też prowadzi sprawy windykacyjne, co dzisiaj jest dosyć przydatną usługą
Napisano 22 czerwiec 2015 - 11:26
A nie myślałeś by zaciągnąć porad prawnych zdalnie np z Warszawy? Tam jest więcej kancelarii przez co muszą mieć bardziej konkurencyjne ceny.
Napisano 29 wrzesień 2015 - 14:27
Też szukam kogoś z Krakowa, pytałem po znajomych, ale niestety nikt mi nie umiał doradzić. Waham się czy iść do SJS, bo widzę, że mają pozytywne opinie, a poza tym jak sprawdziłem na mapce to sa niedaleko mnie. Tez jestem bardzo ciekawy cen. To będzie pierwszy raz kiedy prawdopodobnie będę się musiał sądować. Jeśli ktoś się orientuje to bardzo proszę o podanie ile płaciliście..
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
Guest_Medusa - wczoraj, 22:54
mleszczak - wczoraj, 22:27
Guest_ - wczoraj, 22:26
Pati98 - wczoraj, 22:13
Guest_ - wczoraj, 21:55
KarolinaPL - wczoraj, 21:37
Tymoteusz1 - wczoraj, 21:27
Guest_Amelia - wczoraj, 21:14
Guest_Elza - wczoraj, 20:38
Guest_Tadeusz - wczoraj, 20:34
Guest_Kasia - wczoraj, 20:30