Gość izon Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Witam zamowilem przez internet steryd w postaci metanabolu z Serbi , i do tego tabletki na odblokowanie clomid - tabletki te uzywaja kobiety na bezplodnosc, przelew zrobilem , koles wyslal paczke poczta polska jednak poinformowal mnie ze policja przejela paczke a jego wezwali jako swiadka na przesluchanie , sterydy te chcialem kupic dla wlasnych korzysci nie chcialem ich sprzedawac itp . kolesia znalem z sieci gier steam... pisalem do niego nieraz na naszej-klasie itp . i koles pisal ze moze przyjsc wezwanie dla mnie ( koles byl przesluchiwany i pytali sie o mnie... - mam ukonczone 18 lat) czy groza mi jakies kary wyrok, sprawa w sadzie, grzywna itp? prosze o bardzo szybka odpowiedz poniewaz strasznie sie denerwuje ta sytuacja ...Ps. przelew zrobilem na konto bankowe jego matki poniewaz na swoje nie chcial z powodu ze groza mu wyroki za handel i pobicia... oraz czy napewno zostane wezwany na przeluchanie czy moze sie obejdzie bez mojego udzialu? oraz jesli mnie wezwa czy mowic prawde czy mowic ze nic nie wiem na ten temat z powodu ze typek prosil mnie o to ... wiem ze zadaje glupie pytania ale jak to mowia nie ma glupich pytan , sa tylko glupie odpowiedzi ... Pozdrawiam Izon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haol Opublikowano 15 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Co do zakupu sterydów, to ja od siebie polecam sklep https://sterydowo.com/ stosuje ich produkt od jakiegoś czasu i jestem pod wrażeniem działania. Biorąc wspomagacze warto pamiętać, aby nie stosować ich w dużych ilościach - wystarczy taka dawka jaka została przeznaczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi