Gość maturzysta Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 mam pytanko do pracujących w logistyce, robię właśnie maturę i zastanawiam się nad wyborem studiów, chcę iść m.in. na logistykę, powiedzcie proszę czy warto, jak się pracuje w logistyce, czy praca jest fajna, ile można zarobić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 czy warto???? zalezy od twoich priorytetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daro Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 no właśnie, raczej trudno Ci doradzić, ja osobiście odnajduję się w tym zawodzie, zarządzam dużym magazynem i jest mi z tym dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaaa Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 ale jedno jest pewne logistyka ma przyszłość, zwłaszcza jak Chińczyki zaczną u nas inwestować, o czym się ostatnio mówi w mediach, wtedy bedziemy wysyłać to chińskie badziewie na calą Europę..........jaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odile Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Czy warto? Chyba tak, sama studiuje i wiem, że to kierunek z przyszłością. Grunt to wybrać dobrą uczelnie i nie poprzestawać na wiedzy nabytej na studiach, bo będziesz jak tysiecy studentów po logistyce... Ale ogólnie warto ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość polecam Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 jaaa ma rację, logistyka ma przyszłość, z pewnością na naszym rynku jest zapotrzebowanie na specjalistów z tej dziedziny; a poza tym pracując w logistyce nie można się nudzić, jest to praca dość dynamiczna i ciekawa - przynajmniej ja tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkkk Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 hej :) tez wybieram sie na logistyke ale mam pewen dylemat. na studiach uczy sie jednego jezyka... w liceum uczyłam sie angielskiego i rosyjskiego. ale mature zdawałam tylko z ruskiego bo pewniej sie czuje w tym jezyku. jak myslicie ktory jezyk powinnam wybrac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odile Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Ja osobiście uczułam się angielskiego... Ale powiem Ci, że z perspektywy czasu, wiem, że nie istotne jest to jakiego języka się będziesz uczyć, albo który kontynuować. Ważne jest to, czy uczelnia jest w stanie zagwarantować Ci naukę specjalistycznego języka, bo to najbardziej Ci się przyda. Moja niestety nie stanęła na wysokości zadania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkkk Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 na studiach bede sie uczyla wybranego jezyka na poziomie biegłości B2. jak na razie wziełam angielski a moze rosyjskiego bede sie uczyła prywatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkkk Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 albo zrobie na odwrót... zreszta jeszcze sama nie wiem ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja1 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Obecnie kończę studia i bardzo żałuje, że nie studiowałam Logistyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leoś Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 A ja właśnie kończę Logistyke na Uniwerku i mimo, że wiem o tym jak bardzo przyszłościowym kierunkiem jest logistyka i to, że bardzo chciałbym pracować w tej branży nie mogę znaleźć żadnej pracy.. Może chwilowy kryzys, a może nasycesnie rynku wysokiej (imo. niskiej) klasy pracownikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalka Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 wydaje mi się, ze warto, bo akurat logistyka transport to branże wciąż rozwijające się, już teraz sa w niezłej kondycji, a prawdopodobnie będzie jeszcze lepiej, bo zapotrzebowanie rośnie, coraz więcej sklepów powstaje i spedycja na pewno będzie im niezbędna, z pewnością jest to przyszłościowy kierunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawełek Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 logistyka jest trendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobi Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Logistyka to kierunek, który ma przyszłość, biorąc pod uwagę to jak szybko rozwija się transport. Polski rynek daje pole do popisu zwłaszcza dużym koncernom spedycyjnym, jak np. UPS. Ktoś mobliny i otwarty na innowacyjne rozwiązania na pewno się odnajdzie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntoniZ Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 jeśli lubisz, to dlaczego nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość powstaniec Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Jestem po technikum logistycznym,z tytułem Technika logistyka, przez rok szukałem pracy w tym zawodzie, ale bez skutku,oferty pracy co prawda były, ale na każde wolne miejsce było po 5-10 chętnych i przyjmowali tylko tych z doświadczeniem. Owszem logistyka jest przyszłościowa,ale już jest spore przesycenie pracowników w tej branży. Jeśli już ktoś studiuje logistykę KONIECZNIE powinien zrobić jakąś specjalizację w tej branży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 To podczas studiowania logistyki wybiera się w trakcie trwania specjalizację?Czy to trzeba zrobić na własną rękę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aneta G Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 A może rozważysz możliwośc studiowania za granicą? Na przykład w Danii są bardzo dobre uczelnie oferujące studia na kierunku Logistyka albo Value Chain Managment. Nie płaci się czesnego, a w utrzymaniu może pomóc dodatkowa praca, a od tego roku nawet stypendium dla pracujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Mnie się wydaje, że to dobry pomysł. Ciekawa praca i duzo możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Natalia Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Dla naszego klienta - renomowanej, międzynarodowej firmy w branży TSL, która obecnie zatrudnia ponad dziesięć tysięcy osób w blisko 300 oddziałach na całym świecie, poszukuję osoby na stanowisko:Asystent ds. sprzedażyMiejsce pracy: MszczonówZakres obowiązków: [*]samodzielne poszukiwanie i pozyskiwanie klientów [*]przedstawianie i negocjowanie oferty z klientami [*]kontrolowanie wykonania zlecenia przez spedytorów [*]sprzedaż usług transportu morskiego i lotniczego oraz drogowegoWymagania: [*]wykształcenie wyższe [*]min półroczne doświadczenie na podobnym stanowisku w branży TSL [*]bardzo dobra znajomość języka angielskiegoMój Klient oferuje: [*]stabilne zatrudnienie w renomowanej firmie [*]umowę o pracę [*]atrakcyjne warunki wynagrodzenia [*]opiekę medyczną, ubezpieczenie na życie, fundusz sportowy [*] możliwość rozwoju zawodowegoOsoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV na adres:natalia.skornicka@lobohr.plW tytule e-maila prosimy o zamieszczenie nazwy stanowiska.Uprzejmie informujemy, iż skontaktujemy się jedynie z wybranymi kandydatami.Prosimy o zawarcie w wiadomości klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji przez agencję pracy Lobo zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych – Dz. U. 2002r. Nr. 101, poz. 926 ze zm." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KsięgowaEwa Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 każdy kierunek jest fajny jak ma się pracę lub pomysł na siebie.jakiś czas temu wszyscy szli na finanse i rachunkowość, teraz absolwentom bez doświadczenia ciężko się dostać na bezpłatny staż.i tak samo będzie z informatyką za jakiś czas, pielęgniarstwem i wszystkimi "modnymi" obecnie kierunkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marta Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 jaki przedmioty są potrzebna na tą specjalizację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knyaz Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 z informatyką to bym się tak nie galopował, klepaczem kodu może niby zostać każdy, ale dobry programista problemu mieć nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawlakAutomat Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Znajomy pracuje w logistyce i mu się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi