Skocz do zawartości


Zdjęcie

Pomysł na pizzerię


wróć do serwisu Moja Firma 7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Admin Moja Firma

Admin Moja Firma

    Zaawansowany użytkownik

  • Administratorzy forów
  • 102107 postów

Napisano 15 lipiec 2011 - 14:18



Komentarz do artykułu: Pomysł na pizzerię

#2 Guest_pizzeeater

Guest_pizzeeater
  • Goście

Napisano 15 lipiec 2011 - 14:18

a mój znajomy zainwestował w system S4H Gastronomia z AFOS-em i mu zyski skoczyły o 50% ponad. To jest nowoczesny biznes, chociaż pełny pakiet trochę może zaboleć kieszeń.

#3 Guest_piotruspan

Guest_piotruspan
  • Goście

Napisano 19 lipiec 2011 - 16:16

wg mnie to moze byc dobry interes ale jak ta pizzera będzie sie czyms rozniła od wszystkich innych na rynku. i bedzie miala dobra promocje. ja bym postawił na dostawę - najlepiej do późnych godzin albo nawet cała dobe, wiecie jaki to interes, ilu ludzi by zamowilo w nocy np na imprezy itd? Sam ze znajomymi ostatnio szukalem w panoramie firm (swoja droga dobre miejsce na promocje takiej knajpki bo jak widac ludzie tak szukają ) jakiejs pizzeri otwartej w nocy - i nic nie znalazłem, musielismy sie wiec obejść smakiem.

#4 Guest_Maceik

Guest_Maceik
  • Goście

Napisano 27 maj 2012 - 00:12

Osiągnięcie progu rentowności dopiero po 9mies? Rozumiem, że nie chodzi o pizzerię we franczyzie?

#5 Guest_Iwan

Guest_Iwan
  • Goście

Napisano 24 wrzesień 2015 - 13:11

Do użytkownika piotruspan - za tą panoramą firm to poleciałeś trochę na około, przecież wiadomo, że najprościej jest znaleźć w internecie. Natomiast wracając do tematu artykułu, najważniejszym wydatkiem jest nie tyle sam piec, a jakie jego ceny są to każdy może sobie łatwo sprawdzić www.xxlgastro.pl/pl/urzadzenia-kuchenne/piece-do-pizzy a rachunek za prąd. Tak. Warto patrzeć na zużycia jeśli kupujemy elektryczny. Pomysłowi są właściciele pizzeri którzy mają piec opalany drewnem jednocześnie reklamując się, że przygotowują pizze w sposób tradycyjny. W pizzeri w której pracowałem za czasów studenckich, gdzie co prawda były inne ceny prądu itp to jednak miesięczny koszt oscylował w granicach 2 tysięcy złotych i trzeba być tego świadomym.

#6 Guest_Asia

Guest_Asia
  • Goście

Napisano 23 marzec 2016 - 17:57

Też zastanawiam się nad własną pizzerią, ale taką pod franchising Crazy Pepe. Są to restauracje mobilne pod klucz, ale nie tylko. Stoi się pod kauflandem i sprzedaje pizze. W sumie poważnie się nad tym zastanawiam i ponoć szybko zwracają się koszty inwestycji. U nas to byłaby nowość dlatego jestem bardzo chętna. W naszym mieście Pani sprzedaje jedynie kurczaki i ma ludzi bardzo dużo, a jeśli chodzi o pizze to już wogóle... to przecież nigdy się nie znudzi.

#7 Guest_egmmyk

Guest_egmmyk
  • Goście

Napisano 19 grudzień 2016 - 11:43

Ja mam swoją małą pizzerie i najwięcej kasy pochłonął sprzęt. Ale kupowałem większość od firmy Tanake - /www.tanake.com.pl/ mają spory wybor a dobrą renomę na rynku. Chciałem coś sprawdzonego żeby nie mieć potem problemów. I jak na razie wszystko się sprawdza

#8 bakarat

bakarat

    Zaawansowany użytkownik

  • Członkowie
  • PipPipPipPipPip
  • 373 postów

Napisano 20 kwiecień 2017 - 21:10

W tym miejscu https://sklep.technica.pl można zakupić całe wyposażenie do pizzerii. Jest to dobre rozwiązanie, ponieważ wszystko jest w jednym miejscu. Można więc z powodzeniem zrobić kompleksowe zakupy i w ten sposób zaoszczędzić czas i pieniądze.





Dodaj odpowiedź



  


Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych