- Kategorie na forum:
- Księgowość|
- Kadry|
- Moja firma|
- Samorząd|
- Logistyka|
- Działy forum:
- Księgowość dla firm·
- Księgowość budżetowa·
- Kadry·
- Biznes·
- Prawo·
- Moto·
- Nieruchomości·
- Samorząd·
- Logistyka
Napisano 11 styczeń 2011 - 13:26
Napisano 25 kwiecień 2013 - 15:53
Napisano 23 czerwiec 2013 - 06:12
Napisano 03 październik 2013 - 21:02
Napisano 25 kwiecień 2015 - 05:23
Sprzedawałem kiedyś ten "de minimis" - łatwo schodzi, bo ludzie dają się nabrać. WSZYSTKO MUSICIE ODDAĆ !
Napisano 21 luty 2017 - 12:41
To jest kolejna parodia. Nie biorę kredytów, non stop walczę z coraz to kolejną firmą, która zgapi pomysł i jeszcze dostaje jakieś żałosne dofinansowania na innowacyjny projekt, następnie obniża cenę i myśli, że zawojuje rynek. Później upada. I teraz w końcu by się wszystko unormowało, a tu prezent od Rządu dla kolejnych firm, które na normalnym rynku nie mają racji bytu. Tylko przy okazji, psują rynek tym uczciwym ciężko pracującym. Parodia- Przesłanie od Rządu jest oczywiste, ALbo się zadłużasz, albo damy kredyty Twojej konkurencji, która i tak się nie utrzyma, ale przy okazji wyniszczy Ciebie. A i tak za wszystko zapłacę Ja i Ty uczciwie pracujący i płacący podatki. Bo gwarancję daje Państwo, czyli MY. I jeszcze będą umarzać podatki. W świecie równym, umarzając jednemu powinni umorzyć drugiemu, aby mógł się rozwijać. A Ty uczciwie pracujesz i gówno z tego masz, bo konkurencja na kredytach, nie płaci podatków. A Ty płacisz wszystko i w d*pę Cię rucha Pseudo Władza!
Potwierdzam.......wkraczający na rynek obniżają opłacalność, ciesząc się jak dzieci i zazwyczaj po dwóch latach
ich busines pada....naogląli się, naczytali ......
Napisano 14 czerwiec 2017 - 11:01
Napisano 15 czerwiec 2017 - 15:34
MAM DWA B. WAŻNE WYNALAZKI Z BRANŻY MOTORYZACJI O ZASIĘGU SWIATOWYM I Z NIKĄD NIE MOGĘ OTRZYMAĆ ŻADNEJ POMOCY. TAIWAŃCZYCY PODCHWYCILI, ALE POLACY STOJĄ JAK JEDEN MUR. ... - Z NIKĄD OKRĘTU, Z NIKĄD ŁODZI... WYDAJE SIĘ WSZYSTKIM , ŻE WYSTARCZY SZEROKO TRĄBIĆ O INNOWACJACH, A KAŻDY OBYWATEL LUB FIRMA ZGŁASZAŁY BĘDĄ SWOJE INNOWACJE. ZAPOMINA SIĘ PRZY TYM , ŻE TWORZĄ JE ŻYWI FIZYCZNI WYNALAZCY, A DO TEGO KAŻE IM SIĘ JESZCZE PONOSIĆ WSZYSTKIE ZWIĄZANE Z TYM KOSZTY I CIERPIENIA WYNALAZCY. SZANOWNY PANIE PREMIERZE MORAWIECKI ! ROZPISUJE PAN PIĘKNE PROGRAMY I APELE INNOWACYJNE DO OGÓŁU POLAKÓW, ZAPOMINAJĄC O SKROMNYCH , AMBITNYCH I PRACOWITYCH WYNALAZCACH, I ŻE TO ONI W GŁÓWNEJ MIERZE JE TWORZĄ... Z POWAŻANIEM.
DUŻO ENERGII, ALE CAŁA PARA IDZIE W GWIZDEK. WIELKA PORA NAUCZYĆ SIĘ PRACOWAĆ SKUTECZNIE
I PODPATRYWAĆ TYCH CO SĄ MĄDRZEJSI OD NAS...
Napisano 21 styczeń 2018 - 22:02
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
Guest_ - dziś, 20:46
Guest_Waldek - dziś, 20:42
pletteri - dziś, 20:34
pletteri - dziś, 20:29
Arkadiusz Kędra - dziś, 20:28
Formala - dziś, 20:18
Formala - dziś, 20:16
Marekk28 - dziś, 20:07
Guest_ - dziś, 19:59
Guest_ - dziś, 19:59