- Kategorie na forum:
- Księgowość|
- Kadry|
- Moja firma|
- Samorząd|
- Logistyka|
- Działy forum:
- Księgowość dla firm·
- Księgowość budżetowa·
- Kadry·
- Biznes·
- Prawo·
- Moto·
- Nieruchomości·
- Samorząd·
- Logistyka
Napisano 12 czerwiec 2013 - 12:20
Napisano 18 lipiec 2013 - 18:22
Napisano 02 sierpień 2013 - 00:25
Napisano 21 wrzesień 2013 - 01:11
Napisano 01 marzec 2014 - 21:51
Napisano 03 kwiecień 2014 - 09:55
Ja moge polecić AutoGuard - ich monitoring GPS to jedno z lepszych rozwiązań - i do osobówek o do ciągników.Jak dla mnie to idealne rozwiązanie w takiej mieszanej flocie - oprócz tego super sprawdziło się jako zabezpieczenie przeciw kradzieży - raz złapano złodzieja na gorącym uczynku a za drugim razem odnalzeziono auto w dziupli (na szczęście nie ruszone, bo na pace był też sprzęt elektroniczny), tak więc POLECAM AutoGuard bo firma zna się na rzeczy.
Napisano 22 lipiec 2014 - 10:51
I ja podobnie jak kolega zamontowałem monitoring GPS od Pet Soft http://www.monitorin...ep.aspx?lang=pl i jak narazie działa niezawodnie. Mamy go którko, bo dopiero drugi miesiąc, ale już zauważam poprawę. Śledzenie pojazdów polepszyło przede wszystkim pracę samych kierowców, są lepiej zdyscyplinowani - niestety prawda jest taka, że mogą się buntować, że to big brother itd, ale kiedy idzie o biznes i zarabianie dużych kwot trzeba sobie jakoś radzić. Zresztą gdyby pracownicy byli fair to pewnie nie wszyscy myśleli by o tego rodzaju systemach.
Napisano 02 czerwiec 2015 - 08:14
Jeśli chcecie się przyczynić do stworzenia monitoringu pojazdów odpowiadającego waszym potrzebom to zapraszam do wypełnienia krótkiej ankiety https://pugo.pl/czeg...oringu-pojazdow
Napisano 03 czerwiec 2015 - 09:06
Z tego co wiem, to obecnie większość firm używa lokalizatory gps od GPS Guardian. Dzięki temu możliwe jest kompleksowe monitorowanie pojazdów.
Zamontuj nadajnik gps od GPS Guardian jako narzędzie pomocne w procesach logistycznych (śledzenie lokalizacji, kontrola poziomu zużycia paliwa).
Napisano 31 lipiec 2015 - 19:16
Napisano 23 sierpień 2015 - 18:47
Jeśli miałbym się na coś zdecydować to tylko Finder - http://www.finder.pl- miałem w poprzedniej firmie, teraz mam inny system więc mogę porównać - zarządzając dużą flotą pojazdów Finder jest neizastapiony, zarówno w szybkości działania, czytelności danych, jak i po prostu się nie psuje.
Napisano 02 wrzesień 2015 - 09:27
Ja korzystam z usług firmy TransMobil Systems, cenowo bardzo korzystnie, cały czas wprowadzają jakieś aktualizacje na potrzebę klienta, a co najważniejsze urządzenia są produkowane przez tą firmę, jedyny mały minus to kwestia realizacji montażu, trochę trzeba czekać na montaż, ale podobno spowodowane jest to dużą ilością zleceń.
Napisano 23 wrzesień 2015 - 14:35
Ja mogę polecić lokalizatory Alfatrack: www.sklep-seko.pl/mini-lokalizator-gps-alfatrack-s-200-z-platforma-p-79.html. Wskazują pozycje naprawdę dokładnie, pozwalają uzyskać info o postojach, czasie ich trwania i nie wieszają się, jak lokalizatory których uzywalismy wczesniej.
Napisano 04 październik 2015 - 12:57
W mojej firmie monitoring floty przynosi duże korzyści. Po pierwsze mam pewność, że moi pracownicy mnie nie oszukują, po drugi samemu mogę ustalać trasy i w pełni je kontrolować, no i po trzecie i najważniejsze mogę w ten sposób sporo zaoszczędzić.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
cz.roma - dziś, 03:56
Guest_Katarzyna - dziś, 00:55
Kali3 - wczoraj, 23:31
Guest_ - wczoraj, 23:29
Guest_swawelski - wczoraj, 23:08
Guest_ - wczoraj, 22:53
Guest_lucus - wczoraj, 22:52
Guest_Justyna - wczoraj, 22:51
Guest_ - wczoraj, 22:27
fitel - wczoraj, 21:48
Guest_Marek - wczoraj, 21:47