- Kategorie na forum:
- Księgowość|
- Kadry|
- Moja firma|
- Samorząd|
- Logistyka|
- Działy forum:
- Księgowość dla firm·
- Księgowość budżetowa·
- Kadry·
- Biznes·
- Prawo·
- Moto·
- Nieruchomości·
- Samorząd·
- Logistyka
Napisano 23 czerwiec 2013 - 15:26
Napisano 03 styczeń 2014 - 10:19
Napisano 21 marzec 2014 - 14:47
CB Radio to fajna sprawa, tylko trochę droga. Podobnie jak videorejestrator, na dobry videorejestrator trzeba wydać kilkaset złotych. Z tańszych praktycznych rzeczy polecam organizer albo torbę z lodówką izotermiczną, przydają się w samochodzie.
Napisano 08 kwiecień 2014 - 07:25
CB Radio to fajna sprawa, tylko trochę droga. Podobnie jak videorejestrator, na dobry videorejestrator trzeba wydać kilkaset złotych. Z tańszych praktycznych rzeczy polecam organizer albo torbę z lodówką izotermiczną, przydają się w samochodzie.
Też bym poszedł w tym kierunku
Pozdrawiam
Napisano 28 maj 2014 - 11:43
Super prezentem dla kierowcy będzie gra na przykład gra Tori500 która będzie świetnym sposobem na poznanie sporej rzeszy starszych gameboyów z linią Lexus GS. http://mototarget.pl...usem,18141.html
Napisano 21 czerwiec 2014 - 16:28
Jako że moja żona dużo pracuje i ma dużo spraw na głowie to sprawiłem nam mała pomoc z
http://www.emcare.pl/. Firma przysłala miła Panią która zajmuje się dzieckiem to mamy chociaż chwilę aby pobyc razem na spokojnie. Zdecydowanie chwalimy sobie współpracę z tą firmą! Pani Julia bardzo dobrze opiekuje się naszym dzieckiem pod naszą nieobecność zdecydowanie najlepszym prezentem dla mojej żony to chwila odpoczynku!
Napisano 24 lipiec 2014 - 07:09
Ja uważam, że fajnym pomysłem mogą być autokosmetyki. Nie każdego stać na to by dać komuś gps albo cb radio w prezencie. Przejażdżka jakimś sportowym samochodem też nie jest złym pomysłem, chociaż nie wiem czy poszedłbym w tym kierunku.
Napisano 24 lipiec 2014 - 07:28
Może ciekawym i niedrogim pomysłem byłaby osłonka na kierownicę?
Napisano 13 grudzień 2014 - 14:18
Torba z lodówką izotermiczną wydaje sie byc naprawde dobrym pomyslem
Napisano 13 styczeń 2015 - 22:51
A może jakiś zestaw narzędzi firmy Beta? Maniakowi kierownicy zawsze się przydadzą takie rzeczy Generalnie rzecz biorąc mnóstwo prezentów kierowcy można kupić
NIe powinno być z tym żadnych większych problemów. Poszukaj trochę w sieci i sprawdź ten link, który podałem, powinno mu się to spodobać
Błąd jest przywilejem filozofów, tylko głupcy nie mylą się nigdy.
Napisano 13 styczeń 2015 - 23:50
Ja bym się na jego miejscu ucieszył z kursu CNC Ostatnio czytuję sobie różne materiały o sterowaniu CNC (np. ten blog o sterowaniu CNC). I bardzo mnie ten temat wciągnął
Szaleństwo to niemożność przekazania swoich myśli.
Napisano 19 styczeń 2015 - 10:27
Fajne rzeczy dla kierowców macie w h-shop - takie praktyczne "bajery" przydatne na trasie np mała przenośna toaleta taka rzecz się nawet w mieście w korku przyda
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
Guest_Bogna - dziś, 12:59
Guest_ - dziś, 11:56
ZosiaA - dziś, 11:16
adka - dziś, 10:54
Guest_Mateusz - dziś, 07:41
Guest_ - dziś, 07:34
Guest_Damian - dziś, 03:32
Guest_Jadwiga - dziś, 01:55
Guest_ - dziś, 01:20
Guest_karolina - wczoraj, 23:20
Guest_Krystyna - wczoraj, 22:54