Gość Morel Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Jak najlepiej przewozić narty? Można przewozić narty w kabinie samochodu? Czy narty na dachu, nie w packu, nie ucierpią podczas podróży?Czy warunki atmosferyczne im niestraszne? A może po prostu przewozić je na dachu w pokrowcu? Jakie są najlepsze i sprawdzone sposoby na przewóz nart? Ja osobiście, jeśli jedziemy w 4 osoby a auto ma w podłokietniku tunel na nary - to właśnie tam sobie leżą. Jest trochę ciasno ale wolę to niż pack na dachu który huczy, zwiększa opory i zużycie paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość carolcia Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Rękaw w bagażniku to najlepsze wyjście. Sama kiedyś przewoziłam narty na dachu - i w pokrowcu i bez. Nie polecam. Wszystko jest potem tak brudne, że aby to domyć trzeba poświęcić dużo czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pandora_wawa Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 W Austrii, z tego co pamiętam nie wolno przewozić nart/snowboardu we wnętrzu części pasażerskiej samochodu (oczywiście nie chodzi o specjalny rękaw z bagażnika). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość amigo75 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Ja bym w życiu nie wiózł nart w samochodzie.Ani na tylnej kanapie nie usiądziesz wygodnie, ani do bagażnika nie wsadzisz rzeczy tak jak chcesz.Narty na dach i tyle. Co im może zaszkodzić?Przecież nie śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pandora_wawa Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Jak masz duże auto i jedziesz w 3 osoby to spokojnie 3 deski w bagażniku i ze złożonym fotelem jednym zmieścisz... I nie trzeba nic na dachu wozić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iza85 Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Ja planuję wyjazd do Austrii w tym roku, też zastanawiałam się jak przewieźć sprzęt narciarski.Podobno najlepiej z bagażnikiem dachowym. Znalazłam taki bagażnik w promocyjnej ceniehttp://pietrzak.eparts.pl.Myślicie, że się nada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lucyna Opublikowano 30 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Jeśli szukasz dobrej szkoły jazdy na nartach dla swoich dzieci to polecam szkołę Wesoła Górka. Moim dzieciom lekcje bardzo się podobały i raz dwa nauczyły się jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Klaudiusz Opublikowano 25 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja Małopolska Giełda Narciarska oferuje wszystko co niezbędne do jazdy na nartach oraz transportu sprzętu. Polecam ich ofertę - znajdziesz coś odpowiedniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi