Gość piotr220 Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Jakie polecicie auto dla rodziny z 3 dzieci.Rodzina się powiększa i muszę zmienić samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gość Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Wybór auta dla rodziny z trójką dzieci jest tez uzależniony od środków finansowych. Jeśli chodzi o typ samochodu to doradzałbym sedana z dużą tylną kanapą albo kombi ze względu na bagażnik. Dobrym rozwiązaniem może okazać się też zakup jakiegoś minivana np Citroen Berlingo albo Peugeot Partner. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kajsa Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Berlingo i Partner to dla robotników można polecić a nie dla rodziny, te auta są niewygodne i straszne w środku. Ja bym szukała Fiata Ulysse z dieselkiem common rail, 1.9. Ładny, bardzo dobrze wyposażony, automatycznie rozsuwane drzwi i w miarę bezawaryjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spokoloco Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Bardzo fajny pod tym względem jest Ford S-Max - 3 duże fotele z tyłu, przestronne auto, fajne zawieszenie, niezłe wyposażenie. Ale niestety, to dosyć drogie rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość carolcia Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Bardzo fajna jest też Mazda 5. Ma ciekawe kombinacje konfiguracji foteli i dużo przydatnych schowków. Przy trójce dzieci może być to niezwykle przydatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ghostbuster Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Mazda 5 to faktycznie ciekawa opcja. Niestety benzynowy silnik 2.0, ani diesel 1,6 nie zapewniają odpowiedniej dynamiki dla auta o takiej masie. A S-max wiadomo - jedno z najpopularniejszych aut w klasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek541 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Teraz wybór jest naprawdę ciężki zarówno w zakresie nowych modeli jak i tych używanych ponieważ jest ich coraz więcej a też nie zawsze można mieć pewność co do ich stanu technicznego, dlatego ze swojej strony śmiało mogę polecić Ci abyś zwrócił uwagę również na ofertę salonu Auto Res Rzeszów http://www.auto-res.pl/ w którym znajdziesz szeroki wybór samochodów używanych, świetny dział obsługi klienta i do tego sprawdzony serwis który w późniejszym okresie zajmie się również naprawami. Tutaj myślę, ze odpowiednim autem dla rodziny będzie Jeep Renegade, czy Fiat Doblo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mariusz Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Sam mam trójkę dzieciaków i mamy avensisa trójkę kombi. Jest mało problematyczny, jak na razie zadnych kosztownych napraw. A kombi się przydaje jak z bagażami chcesz gdzieś pojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamela Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Tez bym stawiała na mazdę, nawet oglądałam ten model 5 w ich salonie Klimczak w Częstochowie bo mamy ją na oku, nawet umówiliśmy się na jazdę próbną bo tam nie ma problemu z wypróbowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aligru Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Może SUV? Np. od Nissana? Bardzo ładne samochody i pojemne, a przy tym praktyczne i uniwersalne. Chyba, że wolisz niskie, to wtedy tylko combi (tu u mnie prywatnie zawsze będą wygrywać Passaty). Sprawdź sobie jakieś testy na https://mojeauto.pl/ powinni mieć jakieś aktualne zestawienia dobrych aut dla rodzin :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekDon Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Na pewno nie ma idealnego samochodu który będzie dopasowany perfekcyjne pod wszystkie potrzeby, bo każdy z nas ma inny gust, budżet itd. Osobiście wybrałem model Honda Civic IX i jestem z niego w pełni zadowolony ma trochę sportowego charakteru i świetnie mi się nim jeździ zarówno po mieście jak i na trasie. Możesz w wolnej chwili zajrzeć do oferty salonu HondaPlaza Warszawa, gdzie są nawet nowsze propozycje i też opcje właśnie dla rodziny jak Honda CR-V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bolecki Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Mnie się bardzo podoba BMW Gran Tourer- przestronne wnętrzem, bezpieczny, komfortowy samochód, kupiłem w katowickim salonie Bawaria Motors BMW na Roździeńskiego. Idealny samochód rodzinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torcik66 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Myślę, że warto abyś również zwrócił uwagę na coś większego jak własnie SUV, który pomieści całą twoją rodzinkę i do tego również umożliwi zrobienie większych zakupów czy zabranie rzeczy na rodzinny wyjazd. Dlatego jak znajdziesz trochę czasu to w Rzeszowie jest świetny salon http://www.auto-res.pl w którym znajdziesz szeroki wybór modeli w tym m.in Jeep Renegade, Cherokee, czy Hyundaia Tucson. Z nimi na pewno jazda będzie dużą przyjemnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marims Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Celuj w segment D, np Hyundai i40. Mieści 3 foteliki z tyłu. Dzieciaki mogą swobodnie chodzić z tyłu samochodu. Duża przestrzeń, wygoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mirek Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 U nas dobrez się rexton sprawdza. Ma dużo miejsca i dzieciaki bez problemu się mieszcza na tylnej kanapie. A jako ciekawostke powiem że można go mnieć taniej z kartą dużej rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dariaf Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 A może Opel Zafira? To dopiero przestronne auto, sami mamy Zafirę, zadowolona jestem bardzo auto dobrze się sprawuje. Kupowalismy w katowickim MM Cars na ul. Lotnisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Roz Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Kogo obchodzi gdzie kupowaliście swojego opla, spamerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jacek Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Polecam też Toyotę Corollę Verso lub nowszą Toyotę Verso - nawet modele z 2005r. są w bardzo dobrym stanie.Sam mam Corollę Verso z 2005 (2.0 benzyna) w wersji 7 osobowej. Same tylne kanapy (dzielone na 3) są na tyle szerokie i przestronne, że mieszczą się tam spokojnie 3 foteliki.Mazdy 5 są bardzo fajne, ale starsze roczniki zżera rdza. Ale generalnie ilu ludzi tyle opinii, więc jeździj, oglądaj (zwłaszcza w środku) i sam wybierzesz model najbardziej pasujący do Twojej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Polecam też Toyotę Corollę Verso lub nowszą Toyotę Verso - nawet modele z 2005r. są w bardzo dobrym stanie.Sam mam Corollę Verso z 2005 (2.0 benzyna) w wersji 7 osobowej. Same tylne kanapy (dzielone na 3) są na tyle szerokie i przestronne, że mieszczą się tam spokojnie 3 foteliki.Mazdy 5 są bardzo fajne, ale starsze roczniki zżera rdza. Ale generalnie ilu ludzi tyle opinii, więc jeździj, oglądaj (zwłaszcza w środku) i sam wybierzesz model najbardziej pasujący do Twojej sytuacji. Lakiery mazdy to jedna wielka kompromitacja - warstwa to połowa tego co w połowę tańszym fordzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marims Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Wszystkie obecne auta mają lakier jak na paznokciach. Takie trendy eko :unsure: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grecoo Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Ja bym proponował minivana 7 osobowego np. rodiusa wtedy jest miejsce na dodatkowych pasażerów np. kolegów dzieci czy dziadków lub więcej miejsca po złożeniu dodatkowych foteli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grecoo Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Ja bym proponował minivana 7 osobowego np. rodiusa wtedy jest miejsce na dodatkowych pasażerów np. kolegów dzieci czy dziadków lub więcej miejsca po złożeniu dodatkowych foteli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Radzio Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Jakie polecicie auto dla rodziny z 3 dzieci.Rodzina się powiększa i muszę zmienić samochód Sprawdź sobie na Master1.pl, oni mają bardzo duży wybór samochodów rodzinnych. Spokojnie znajdziesz coś dla siebie w różnej opcji finansowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolek Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Jeżeli jesteśmy już przy takich kwestiach to powiem Wam, że z doświadczenia wiem, że nie jest to prosta sprawa. W końcu obecnie wybór aut na rynku jest ogromny. Czym więc kierować się przy podjęciu finalnej decyzji? Osobiście polecam Wam zajrzeć na stronę: https://www.autoreduta.pl/blog/porady/idealny-samochod-dla-rodziny-oto-kwestie-na-ktore-musisz-zwrocic-uwage Sama miałam okazję przeczytać na niej porady właśnie w kwestii wyboru idealnego samochodu dla rodziny i niesamowicie ułatwiły mi one wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LechPawełek Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Właśnie spokojnie można kupić samochód używany. Polecam wizytę w salonie carolina toyta włochy. Duży wybór aut w dobrej cenie, do tego pełne wyosażenie i niekiedy małe przebiegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi