Kategorie
Skocz do zawartości

Artykuły metalowe, spawalnictwo, ogrodzenia

Gość Gracjan

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Gracjan

Artykuły metalowe, spawalnictwo  - sprzęt i akcesoria spawalnicze , ogrodzenia  - siatki panele , ogrody - drewniane elementy ogrodowe . Sklep i hurtownie stacjonarne  a także sprzedaż internetowa. Fachowość  doradztwo profesjonalizm . 55 lat doświadczenia na rynku . Możliwość negocjacji cen  - Metalzbyt Olsztyn  www.metalzbyt.com.pl . Polecam  i zapraszam 

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Gość dżupiter

szukam sprawdzonej przez was firmy, która zajmuje się budową ogrodzeń i automatyką do nich.

Automatyke weź od nice, came albo faxxa, to są najlepsze firmy w tym fachu. A co do tematu to znam jedną firmę mocno siedzącą w tematyce obróbki metali, mianowicie stelmet. Mi bardzo pomogli w budowie hali.

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Jeśli chodzi o artykuły budowlane bardziej metalowe, czyli wszelkiego rodzaju wkręty, pręty, okucia czy inne tego typu, to zdecydowanie fajną firmą jest ta https://normazet.com.pl/  bo mają tanie oferty, duży wybór, a najlepsze jest to że można zamówić przez internet co się chce a oni dostarczają towar na terenie całej Polski także bardzo wygodna opcja.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 5 tygodni później...

Ogrodzenia - to tylko stalowe. A jak o nie zadbać, to cynkować. Wtedy nie ma mowy o korozji. Przynajmniej nie powinno być. Ja mam na oku firmę Galwanizer w miejscowości Dzierżoniów. I naprawdę są dobrzy. 

• 3 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 9 miesięcy temu...
  • 1 rok później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 11 miesięcy temu...
  • 4 tygodnie później...

Odnośnie artykułów metalowych chciałem Was zapytać czy wiecie gdzie mogę kupić dobry jakościowo twardościomierz? Póki co na stronie: https://www.viateco.eu/pl/sprzedaz/metale/twardosc/metoda_dynamiczna/twardosciomierz%20do%20metali%20equotip%20550%20leeb.htm natknąłem się na tego typu produkt. Nie mam jednak doświadczenia w tego typu zakupach i byłbym bardzo wdzięczny za jakieś konkretne porady.

• 4 tygodnie później...
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
  • Dodaj nową pozycję...