Admin Moja Firma Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Komentarz do artykułu: Kuchnia: meble kuchenne - przykładowe aranżacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gość Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 67 aranżacji, a mnie się podobały dwie. Porażka. A gdzie np. kuchnie bez górnych mebli? Ja tak urządziłam "otwartą" kuchnię i wygląda ciekawie - dobrze komponuje się z przyległym pokojem. Pokazana na zdjęciach kolorystyka mebli też niezbyt inspirująca.Jestem rozczarowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kordiann Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 my z żoną ze względu na małe wymiary kuchni musieliśmy zamawiać meble na wymiar, zrobiliśmy to przez stronę iform.com.pl przesyłka dotarła bardzo szybko, meble skręciłem sam i służą nam już trzeci miesiąc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sojka Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 A co się dzieje w sytuacji, kiedy meble na wymiar z sieci nie będą pasowały?Co? Odeślesz całą paczkę do sklepu? Coś mi się nie wydaje. Nie sądzisz, że zbyt duże jest ryzyko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sojka Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Ale znasz jeszcze kogoś kto zamawiał u nich meble i może w 100 proc. potwierdzić, że wszystko było ok?Chodzi głównie o dopasowanie i jakość wykonania. To co znajduję w sieci wygląda pozytywnie, ale po prostu chcę więcej ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuntor Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Np. moi sąsiedzi - poszukaj ludzi po necie - znajdziesz ich na każdym forum regionalnym.Nie ma z tym żadnego problemu - może to nie jest ogromna moda, ale mnóstwo ludzi już tak meble zamawiało.Skoro się opłaca, to czemu nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sojka Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Dobra, poradzę sobie samodzielnie. Szkoda tylko, że nikt z moich bliskich z tego nie korzystał.Ogólnie jestem zdecydowanie na tak - szukamy głównie rozwiązań tanich i efektownych.Nie sądziłam, że kiedykolwiek uda się to połączyć w przypadku mebli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuntor Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Jak wejdziesz na kuchnie.pl to masz tam opinie klientów - jak poczytasz to zauważysz że obiektywne. Na tym możesz bazować. Poszukaj ludzi po forach - na serwisach regionalnych jest najłatwiej znaleźć kogoś kto faktycznie tak kupował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sojka Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Przecież gotowe projekty są na projektujemy.meble.pl - za darmo. Więć nawet nie trzeba nad tym siedzieć, wystarczy skorzystać z gotowca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuntor Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Przykład gotowca macie niżej. Tam znajdziecie projekty w podobnej jakości co te za kilka stówek w firmach meblowych. Poważnie.http://s.meble.pl/gfx/uzytkownicy/20136/projektujemy/projekty//glowny_kuchnia.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sojka Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Mnie się udało - ale najlepiej najpierw spróbować sobie to jakoś sensownie rozrysować.W ten sposob złożycie porządny zestaw meblowy - jest taniej, a jakość mebli dokładnie ta sama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość badalan Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Warto korzystać z gotowców. raz, że znacząca oszczędność kasy, a dwa - fajne projekty w ten sposób można znaleźć. Wszystko wysokiej jakości, profesjonalnie wyglądające - zobaczcie jakie później były efekty tych projektów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin511 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 kuchnie na wymar, nawet bardzo nietypowy (jak w przypadku naszje kuchni) oferuje oczywiście ikea. wygląda to całkiem okej, ale wiadomo. jednak jakościowo cudów nie ma. warto wtedy połączyć takie wnętrze z czymś bardziej oryginalnym, wyszukanym i 'designerskim'. my (a konkretnie moja lepsza połówka) wybieraliśmy akcesoria tutaj http://sferawnetrz.com.pl/kategoria-produktow/akcesoria/ trzeba przyznać, że naprawdę wyglądają przyzwoicie i solidnie (tudzież są 'piękne i śliczne' :) ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalBig Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Pytanie z innej beczki. Czy fototapety do kuchni są jeszcze modne w dzisiejszych czasach? Zastanawiam się nad motywem owoców itp. coś jak tutaj http://dekorujemysciany.pl/category/do-kuchni. Jak myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WFM KUCHNIE Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Osoby, które lubią klasykę meble drewniane w kuchni będą najlepszym rozwiązaniem. Takie meble nie tylko są praktyczne, ale cechuje je elegancja, styl oraz odzwierciedlenie własnych upodobań. WFM KUCHNIE to lider na rynku zajmujący się aranżacją wnętrz. Grupy specjalistów projektują, tworzą oraz montują Wasze wymarzone meble. Nasz salony są rozmieszczone w całej Polsce, a na nasze produkty dajemy 5- letnią gwarancję. Zapraszamy, WFM KUCHNIEwww.wfm-kuchnie.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bernard34 Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Posiadam w kuchni meble marki RUST http://www.rust.pl/ i jestem z nich bardzo zadowolony- eleganckie, a zarazem praktyczne.Wybierała je moja narzeczona i mogę powiedzieć śmiało, że ma doskonały gust, a nasi znajomi zachwycają się kuchnią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość amisha Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Ja jak robiłam remont mieszkkania to zgłosiłam się do firmy roka69, która ostatecznie robiła mi meble kuchenne. TO jest mega wygoda bo jest dokładny projekt, wszystko dobrze wymierzone, montują Ci wszystko i jeszcze jakościowo super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tajemnicekuchni Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Wiele informcji na temat wyposażenia kuchni znajdziecie na blogu tajemnicekuchni.pl. Jest tam wiele aranżacji, które z pewnośćią przypadną Wam do gustu. Eleganckie dodatki oraz odpowiedzi na często zadawane pytania pomogą w wyborze odpowoednich elementów wyposażenia kuchennego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dancewithhim Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 My meble kuchenne zamawialiśmy w sklepie Black Red White: http://www.brw.com.pl/ - tutaj jest cały wybór. W odpowiedniej zakładce maci katalogi. Na początku nastawialiśmy sie na meble na wymiar ale stanęło na gotowych z uwagi na niższą cenę ( już sam remont kosztował nas naprawdę dużo kasy...). Meble fajnie wykonane, nowoczesne oraz z blatem ciętym na wymiar tak wiec nie widać przerw pomiędzy szafkami jak w niektórych meblach mniejszych firm. Na stronie znajduje się wiele inspiracji mebli kuchennych tak więc możecie przejrzeć sobie nowe trendy. Najmodniejszy jest chyba Wysoki PołyskŚwietne co nie?http://www.brw.com.pl/gfx/brw/_thumbs/pl/brwaranzacje/5494/Kuchnia_Senso_4,mFWcwmGjaVOE6tCTiHtf.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ellaelle Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Ta oliwkowa kuchnia miazga, strasznie lubie ten kolor, w połączeniu z czarnym - przepięknie. Natomiast z absolutnie powalających wnętrz, akurat jadalnia ale http://sferawnetrz.com.pl/oferta/calligaris-krzeslo-ice/ ta wersja z czerwonymi krzesłami i lampami ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miętka Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Oliwka jest super;) Ciekawe meble kuchenne ma też Forte. Zawsze kojarzyłam tego producenta z meblami do salonu, sypialni itd. a tu proszę miłe zaskoczenie;) Meble do kuchni są nowoczesne, w fajnej kolorystyce. Mi bardzo podobają sie kolekcje Feel i Focus. Obejrzeć meble możecie na stronie http://www.forte.com.pl/meble/pokoje/kuchnie.html, ale kupić musicie w salonie sprzedaży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarbaraGruszka Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Ja ostatnio rozglądałam się za meblami kuchennymi . Remont planuję wiosną przyszłego roku ale chciałabym aby kuchnia była dopieszczona oraz nowoczesna.Najbardziej spodobały mi się meble w kolekcji Rust - konkretnie te na zdjęciu poniżej.Stanowią fajny kontrast do wszechobecnych białych kuchni ( które mi się za bardzo nie podobają).Na stronie jest ich pełen katalog: http://rust.pl/Co o nich sądzicie? Bo poważnie zastanawiam się czy ich nie zamówić :) http://ravelia.com/system/zdjecia/70/original/fin12.jpg?1315305354 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nka Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Najlepsze są kuchnie reto no i do tej pory lubiłam biel ale powoli mam juz jej dość, bo w każdym domu biało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ariadna Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Dobry projekt to dużo bo kuchnia powinna być przede wszystkim funkcjonalna, dobrze pomyślana a dopiero potem ładna. Nasza kuchnia pochodzi od Bis-Meble z Grodziska Mazowieckiego i jest dokładnie przemyślana. Wiedzieliśmy gdzie co chcemy a oni wykonali na kuchnię taką jakiej potrzebowaliśmy. Jeśli się wahacie to z mojego doświadczenia wynika, że kuchnia na wymiar jest o niebo lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz44 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 W salonie i w kuchni mam meble zaprojektowane i wyprodukowane przez firmę Solarz. Oni są z Krakowa, mają siedzibę na Wielickiej. Wysoka jakość materiałów, nie zrobili mi szafek z jakiejś najtańszej sklejki kasując przy okazji za to jak z złoto, a wiem że to jest teraz norma w przypadku firm które oferują meble na wymiar niestety. Wszystko dopasowane do przestrzeni, ani metr kwadratowy powierzchni mi się nie marnuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi