Kategorie
Skocz do zawartości

Ogrodzenie: panelowe lub z siatki powlekanej

Admin Moja Firma

Rekomendowane odpowiedzi

Wszyscy wychwalaja najbardziej znane firmy, a okazuje się, że nie do konca sa tak profesjonalne jak mowia. Jakis czas temu sam sie zastanawialem jaka firme wybrac,czytalem fora i naprawde rozne opinie, ale szczesliwym trafem znajomy wspomnial o firmie www.hexagon.pl , u ktorej sam zamawial takie ogrodzenie. Na poczatku bylem dosyc sceptycznie nastawiony - mala firma, z malej mieściny, ale zaryzykowalem głównie dzieki poleceniu znajomego i dosyc konkurencyjnych cenach. Ogrodzenie stoi juz 4 sezon i jak na razie nic sie z nim nie dzieje, nawet mimo ostatnich sporych wichur. Ogrodzenie zostalo szybko i profesjonalnie zmontowane, ja akurat z braku czasu zlecilem to firmie, ale spokojnie mozna samemu to zrobic jesli ktos ma troche pojecia o tym. Jak jestescie zainteresowani takimi ogrodzeniami to zdecydowanie polecam ta firme, sam sie juz przekonalem i to niejednokrotnie, ze obietnice duzych firm nie zawsze sie sprawdzaja. Pozdrawiam

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

Wybór zależy od zasobów finansowych, aranżacji domu i upodobań. Jednak na ogrodzeniu nie należy oszczędzać, powinno
wystarczyć nam na lata, tak byśmy nie musieli go wymieniać lub przeprowadzać regularnego skrobania farby i malowania. W celu uniknięcia kosztownych i czasochłonnych renowacji należy zwrócić uwagę na zastosowaną powłokę oraz długość gwarancji. Np. firma Betafence posiada najdłuższą gwarancję – nawet do 20 lat.

Pozdrawiam

Krzysztof Krysiński

• 5 miesięcy temu...
Gość Bosztello

Eeee tam. Ja się wyłamię z towarzystwa i polecę ogrodzenia ze strony ogrodzeniaplastikowe.pl Widzę znacznie więcej zalet od ogrodzeń,które wy przedstawiacie. Plastiki są trwałe i tanie. 

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Grodziliśmy z mężem działkę i wybraliśmy panele płotbudu ze względu na dobrą cenę i jakość, wahaliśmy się na początku pomiędzy różnymi firmami ale jesteśmy zadowoleni z wyboru. Jakość spełniła nasze wymagania i cena też przyzwoita.

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

jakie macie sposoby na zasłonięcie działki mając siatkę powlekaną? maty nie zdają egzaminu drewniane płoty także bo się szybko niszczą ;/

Możesz zastosować przesłony Colorado, które przeznaczone są do wypełnienia paneli oraz siatek ogrodzeniowych. Elastyczne taśmy przeciąga się przez oczka, dzięki czemu montaż jest bardzo łatwy. Przesłony zapewnią Tobie i Twojej rodzinie prywatność, jakiej potrzebujesz na swojej posesji.

http://www.ogradzamy.pl/site_media/uploads/Nylofor_Colorado/betafence_przeslona-colorado_105321s_1beka_medium.jpg

Pozdrawiam

Krzysztof Krysiński

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Jak dla mnie fajną opcją jest nowoczesne ogrodzenia. Najbatdziej podobają mi się panele gabonowe, z których można tworzyć naprawdę ciekawe i stylowe konstrukcje.

To prawda, ogrodzenia wykonane z murków gabionowych przykuwają uwagę. Ich zaletą jest nieprzezierność i tłumienie hałasów dobiegających z ulicy. Należy jednak pamiętać, aby kupować specjalne systemy dedykowane murkom. Wypełniając przestrzeń pomiędzy panelami np. kamieniami lub innym ciężkim materiałem, ważna jest ich stabilność i bezpieczeństwo użytkowania. Taką gwarancję uzyskamy od Betafence i systemu Zenturo.

http://www.ogradzamy.pl/site_media/uploads/Zeturo/193534s_1beka_large.jpg

Pozdrawiam

Krzysztof Krysiński

• 3 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Praktycznie każdy typ ogrodzenia, czy bramy mają na stronie www.styloweogrodzenia.pl. Bardzo wszechstronna oferta. Można znaleźć ogrodzenia dla prywatnych posesji przydomowych, ale też dla przemysłu, leśnictwa, rolnictwa, budowlanki itp. Ja u nich głównie siatki ogrodzeniowe biorę, mają dobre stawki za duże rolki.

• 3 tygodnie później...

Witam. Osobiście brałem z firmy metpol-ogrodzenia i nie mam zastrzeżeń, dobry kontakt ze sprzedawcą. To co mnie przekonało do tej firmy to jej elastyczne podejście do klienta, z natury jestem wybredny i ale oni spełnili moje oczekiwania - tu chodziło o nietypowy kolor ale dzięki temu, że posiadają własną lakiernie nie stanowiło to dla nich problemu.

• 4 miesiące temu...
  • 10 miesięcy temu...

Ja u siebie na posesji mam ogrodzenie panelowe - panele kratowe typu HR4 light, takie jak prezentuje http://www.inex-24.pl/ogrodzenia-panelowe.html. Moim zdaniem są wykonane naprawdę estetycznie i to za stosunkowo przyzwoitą cenę. Wybrałam kolor zielony, bo fajnie się wtapia w żywopłot. Jestem nimi zachwycony. Do tego są ocynkowane, także ogrodzenie jest chronione przed działaniem korozji.

• Dodaj nową pozycję...