[color=rgb(0,0,0);font-family:Verdana, 'Bitstream Vera Sans', Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:11px;] Mam 52 lata ,stopień niepełn. -umiarkowany ,od 3 m-cy jestem na zasiłku chorobowym.Nie widzę perspektyw otrzymania pracy ,zastanawiam się czy po okresie pobierania zasiłku chorobowego nie składać wniosku na rentę. W latach 1997-2000 r. /3 lata/ byłem na rencie ale mi ją zabrali.Przez długie lata nie mogłem znaleźć pracy .Dopiero od 2010 r. do 2013 r. grudnia miałem pracę Jak to jest z tym okresem ostatnich przepracowanych lat [/color][color=rgb(0,0,0);font-family:Verdana, 'Bitstream Vera Sans', Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:11px;]. .Czy w moim przypadku jestem uprawniony do ubiegania się o rentę i mogę składać odpowiednie papiery?Proszę o pomoc.[/color]
[color=rgb(0,0,0);font-family:Verdana, 'Bitstream Vera Sans', Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:11px;] [/color]
[color=rgb(0,0,0);font-family:Verdana, 'Bitstream Vera Sans', Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:11px;] Dziękuje[/color]