Cześć,
Chciałbym jakoś wspomóc reklamę mojej firmy i zainwestować w jakieś gadżety - typu długopisy, breloczki, kalendarze. Czy taki zakup mogę wrzucić w koszty?
Napisano 29 maj 2014 - 09:58
Ale czy wy czytacie ze zrozumieniem? Drogie gadżety i reklamy to koszta reprezentacji, których nie można wrzucić w koszta. Dlatego w tym wypadku lepsze będą właśnie te breloczki, długopisy, kubki czy zapalniczki. Jeszcze ekotorby są fajnym i tanim pomysłem. Ważne, żeby jakość nadruku była dobra, bo to najdobitniej świadczy o firmie. Ja zamawiam takie rzeczy w firmie Maroka, oni nie tylko mają odpowiednie maszyny, bo to może kupić każdy, ale jeszcze się na tym znają.
Napisano 08 lipiec 2014 - 09:14
Inwestycja w tego typu reklamę bardzo szybko się zwraca
Powidziałbym, że bardzo długo się zwraca. Są znacznie szybsze i efektywniejsze sposoby na reklamę. Gadżety służą budowaniu marki i zaistnieniu w świadomości klientów. Mocna marka z czasem przynosi dobre efekty, ale na pewno nie jest to szybki zwrot.
Perfekt - Biuro rachunkowe w Sosnowcu
Napisano 10 lipiec 2014 - 14:03
Gadżety się średnio opłacają. W ramach danego budżetu dotrzesz do mniejszej ilości klientów niż byś dotarł np. z ulotkami, których mógłbyś wyprodukować znacznie więcej. A taka ulotka też może być prezentem, jeżeli dołączysz do niej kupon rabatowy, w dodatku masz wtedy spore szanse, że klient z tym kuponem do ciebie wróci.
Napisano 17 lipiec 2014 - 20:26
Dobrym gadżetem jest też różnego rodzaju odzież z logo z naszej firmy. Tego typu asortyment można zamówić tutaj http://multistar.pl. Jakość takiej odzież jest świetna, a cena niezbyt wysoka. Klienci lubią otrzymywać takie prezenty.
Napisano 02 sierpień 2014 - 12:31
Najlepsze gadżety reklamowe ma EXTREMA. Mają nie tylko długopisy, ale również można u nich zamówić zabawki, miśki, gry dla dzieci z naszym logo (tutaj jest ich oferta http://www.extrema.c...dla-dzieci.html ). Oczywiście gadżety należy dopasować do branży, w której funkcjonujemy. Można je dodawać do większych zamówień czy też rozdawać w ramach promocji. Wszystko tak naprawdę zależy od naszej inwencji twórczej.
Napisano 13 sierpień 2014 - 22:37
Cześć,
Chciałbym jakoś wspomóc reklamę mojej firmy i zainwestować w jakieś gadżety - typu długopisy, breloczki, kalendarze. Czy taki zakup mogę wrzucić w koszty?
Witam,
serdecznie zapraszam do zapoznania się z bogatą ofertą gadżetów reklamowych dostępnych na stronie www.lumini.com.pl U nas znajdziesz artykuły reklamowe takie jak: długopisy z nadrukiem, notesy z logo, smycze reklamowe, kubki z nadrukiem czy koszulki z nadrukiem to jedynie kilka upominków reklamowych jakimi można obdarować klientów.
Lumini Agencja Reklamowa
Napisano 22 sierpień 2014 - 10:45
Z pewnością warto w nie zainwestować, i to nie tylko na początku działalności. Nasi klienci powinni być z Nami "w stałym kontakcie". Nie powinni o Nas zapomnieć. Dlatego też zawsze powinien towarzyszyć im ołówek, długopis, kalendarz..
Napisano 02 wrzesień 2014 - 18:38
Każda firma która chce nie tylko poprawić swój wizerunek ale w ogóle wyglądać w oczach klienta inwestuje w takie gadzety. Czy to firma sprzątająca, czy ochrona, czy instytucja finansowa każda ma coś. Najczęściej rzucają się w oczy długopisy, też kiedyś zamawiałem długopisy z penmarketu, tani bajer a jednak zawsze reklama; a długopis trochę popisze z naszym logiem.
Napisano 03 wrzesień 2014 - 16:07
Myślę, że zamiast umieszczać post na forum to powinieneś napisać do firmy która się specjalizuje w sprzedaży gadżetów reklamowych.
Takie firmy siedzą w temacie na co dzień, znają aktualne nowości, trendy i doradzą Ci co będzie dla Ciebie najlepsze i spełni twoje oczekiwania.
Osobiście polecam gadżety reklamowe ale wystarczy wpisać w wyszukiwarce gadżety reklamowe i wyskoczy Ci kilkadziesiąt stron dostawców gadżetów reklamowych do których powinieneś skierować to zapytanie.
Napisano 13 wrzesień 2014 - 19:12
Dokładnie np. tego typu firmą jest Extrema, http://www.extrema.com.pl robią wiele różnorakich gadżetów z praktycznie wszystkiego i zajmują się szeroko pojętą reklamą. Natomiast ja polecam działania dwutorowe czyli i internet i tradycyjny marketing. A najlepszą formą reklamy są konkursy z nagrodami, gdzie nagrodą jest właśnie gadżet z logiem firmy
Napisano 19 wrzesień 2014 - 11:07
Jakby to powiedzieć? Większość pomysłów reklamowych jest TRYWIALNA! Jednak można znaleźć prawdziwą perłę. Ja odszukałem ją na www.piernikizlogo.pl i na pewno powrócę. Nie oszukujmy się, nawet jeśli się komuś nie spodoba wizualnie, to na pewno walory smakowe przesądzą o powodzeniu. Czyż nie?
Napisano 04 październik 2014 - 19:29
Jeśli już zdecydujesz się na gadżety to zapraszam do tanich gadżetów reklamowych: www.activepromo.pl. Znajdziesz tam standardowe i oryginalne gadżety reklamowe, m. in.: balony reklamowe z nadrukiem, długopisy reklamowe z nadrukiem plastikowe i metalowe z grawerem, kalendarze firmowe reklamowe - kalendarze trójdzielne, kalendarze książkowe, kalendarze jednodzielne, kalendarze planszowe, kalendarze listkowe, kalendarze wieloplanszowe, planery, biuwary, koszulki z nadrukiem (koszulki reklamowe), kubki reklamowe z nadrukiem, projekty logo, poduszki reklamowe z nadrukiem lub haftem, notesy firmowe z nadrukiem, podkładki pod myszkę z nadrukiem firmowym, smycze reklamowe z nadrukiem full color, teczki ofertowe z nadrukiem full color, touch peny do ekranów dotykowych, ulotki reklamowe, ulotki wyborcze, wizytówki firmowe, odblaski reklamowe, odblaski z logo.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
Guest_ - dziś, 15:21
annk - dziś, 15:07
Guest_Marcia - dziś, 14:58
Guest_ - dziś, 14:52
Izak - dziś, 14:51
Izak - dziś, 14:22
Izak - dziś, 14:21
Izak - dziś, 14:20
Guest_Artur BÓG HONOR OJCZYZNA - dziś, 14:17
theadkuu - dziś, 14:13
theadkuu - dziś, 14:12