- Kategorie na forum:
- Księgowość|
- Kadry|
- Moja firma|
- Samorząd|
- Logistyka|
- Działy forum:
- Księgowość dla firm·
- Księgowość budżetowa·
- Kadry·
- Biznes·
- Prawo·
- Moto·
- Nieruchomości·
- Samorząd·
- Logistyka
Napisano 08 styczeń 2014 - 20:52
Napisano 17 styczeń 2014 - 15:40
Szukacie profesjonalnej firmy projektującej i aranżującej wnętrza? Polecam wam http://urzadzamypodk...realizacje.html . Zajmują się profesjonalnym projektowaniem i aranżacją wnętrz oraz oferują kompleksowe wykończenia wnętrz. Bardzo dobrze się z mini współpracuje i ustala wszelkiego rodzaju poprawki. Ich aranżacja jest wygodna, komfortowa i stylowa.
Napisano 06 luty 2014 - 13:57
U mnie w mieszkaniu remont przeprowadzała ta ekipa: http://www.wos.waw.pl/ i jestem bardzo zadowolona. Panowie bardzo kulturalni, dokładni, staranni, wszystko na najwyższym poziomie. Najbardziej podoba mi się jak zrobili mi półeczki w łazience - jestem nimi zachwycona. Ale do pozostałych rzeczy też nie można się przyczepić.
Napisano 14 luty 2014 - 15:03
Przy okazji, odsyłam tutaj - http://wywozgabarytow.pl/
Jedyna firma, która dotrzymała terminów - usuwali z nieruchomości gruz, realizowali sprzątanie piwnic.
Szkoda, że nie wszystkie firmy w tej branży działają zgodnie z zapowiedziami.
Napisano 25 luty 2014 - 18:35
Przedmówco - oni u nas burzyli ścianę w domu, zrywali podłogi, kafelki i opróżniali mieszkanie. Wszystko wykonane w terminie, tak jak należy. A już później wszelkie kontakty z firmami usługowymi były dramatyczne. Kiedy już usługa była realizowana prawidłowo, to daleko poza terminami ;/
Napisano 18 marzec 2014 - 12:30
Napisano 01 kwiecień 2014 - 12:34
jak dla mnie bfc home to naprawde swietni fachowcy, korzystalem z ich uslusg juz po raz drugi i jesli chodzi o temriny-wszystko tak jak powinno byc. takze gdyby ktos szukal fachowow, zeby zrobic remont-to polecam;)))
BFC Home - to jedyna firma, ktorej zaufalam i okazalo sie ze to strzal w 10! )
Napisano 04 listopad 2014 - 09:19
Dobre wrażenie zrobiła na mnie ekipa remontowa ProTop (www.protop.com.pl). Oni jakiś czas temu remontowali mi pensjonat. Wyprodukowali mi nawet specjalny blat do portierni ;> Wszechstronna firma, malują, tapetują, kładą glazurę, robią hydraulikę...no wszystko.
Napisano 13 listopad 2014 - 16:35
Przedmówco - oni u nas burzyli ścianę w domu, zrywali podłogi, kafelki i opróżniali mieszkanie. Wszystko wykonane w terminie, tak jak należy. A już później wszelkie kontakty z firmami usługowymi były dramatyczne. Kiedy już usługa była realizowana prawidłowo, to daleko poza terminami ;/
Poślizg w terminie czasem się zdarza, o ile jest to poślizg dniowy, a nie kilkutygodniowy czy idący w miesiące. Do mojego mieszkania dojeżdżała firma Moltom, nie są z Warszawy, może dzięki temu oferują się po konkurencyjnej cenie. Rozprawili się z moja łazienką, położyli glazurę, ogólnie bardzo dobre wrażenie również jako ludzie.
Napisano 02 grudzień 2014 - 14:07
Remont to masakra, wiem jak to wyglądało u nas. Firmy nie trzymają się terminów, wchodzą dużo później niż zakładają, nie kończą w terminie. Z firm, które mogę polecić to na pewno Trzymamy Poziom - są raczej oblegani, też ich miałem z polecenia, ale przynajmniej wszystko realizują profesjonalnie i terminowo. Najważniejsze, że efekty tego remontu są na prawdę satysfakcjonujące...
Napisano 03 grudzień 2014 - 20:52
A można wiedzieć która to dokładnie firma? Ten numer telefonu - 792-241-172 ? Bo jest kilka firm o takiej nazwie w PL.
Powiem Wam, że pozytywnie nastawialiśmy się na mieszkanie do remontu, bo przecież wszystko sobie dopasujemy wedle uznania.
A tutaj się okazuje, że nawet o wyceny nie można się tych pseudofirm doprosić.
Napisano 04 grudzień 2014 - 14:02
Tak, to oni, ten numer jest na stronie. Radzę już teraz próbować się dogadać - może przed świętami będzie dużo łatwiej o zaklepanie terminu, bo zazwyczaj takie firmy mają mniej roboty w środku zimy. My trochę na termin czekali śmy, ale było warto, bo to jedyna rzetelna firma w tej branży na jaką trafiliśmy.
Napisano 21 styczeń 2015 - 10:28
Napisano 12 luty 2015 - 14:36
Proszę - http://www.arpro.net.pl/ Sprawdzony wykonawca. Jedna z tych nielicznych firm, które faktycznie trzymają się zasad umowy - remont zrealizowany terminowo i na prawdę profesjonalnie. Pod względem wielu rozwiązań - pełna profeska. Część nawet dla nas zaskakująca...
Napisano 09 październik 2015 - 14:26
Pojawiła się ostatnio moda na ekologiczne sprzątanie, więc jeżeli potrzebujesz takiej usługi jak sprzątanie po remoncie warszawa to rozważ wybór firmy, która stosuje odpowiednie środki czyszczące. Zwłaszcza jeżeli do domu wprowadzają się małe dzieci stosowanie środków nie pozostawiających szkodliwych substancji na czyszczonych powierzchniach jest wyjątkowo wskazane. Co więcej chroni się w ten sposób środowisko.
Napisano 05 listopad 2015 - 11:38
Ja natomiast z czystym sumieniem mogę polecić firmę MP-BUD, która podjęła się remontu mojego mieszkania w centrum Warszawy. Fachowcy solidni i przede wszystkim uczciwi! Za dobrą cenę wyremontowali mi łazienkę i sypialnię. Firmę znalazłam na tej stronie- http://www.favore.pl...azowieckie.html
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
jejeku69 - dziś, 00:22
Guest_ - wczoraj, 23:34
Guest_Ala - wczoraj, 22:54
Guest_Sabinaa - wczoraj, 22:23
kolorofon1 - wczoraj, 22:03
Guest_kate368 - wczoraj, 21:49
Guest_ - wczoraj, 21:48
Guest_ - wczoraj, 21:45
kolorofon1 - wczoraj, 21:28
koleżanka - wczoraj, 21:28
Guest_ - wczoraj, 21:22