Gość Przewozy Osób Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Mało jest firm transportowych, które oferują wygodne i całkowicie bezpieczne przewozy do Niemiec. Jeżeli już taką znajdziemy, to możemy być pewni, że nasz przewoźnik będzie rodzinną firmą. Wielu pasażerów uważa, że przewozy do Niemiec najczęściej mają charakter integracyjny, choć zdarzają się również zorganizowane wyjazdy w zupełnie innym celu. Jadąc w dłuższą trasę należy zwrócić uwagę na to, czy przewoźnik na pewno ma prawo jazdy oraz czy nie znajduje się przypadkiem pod wpływem alkoholu. Najważniejsze jest nasze bezpieczeństwo. Miejscowość Biała Podlaska stanowi przykład roztropnej jazdy i dokładnie stamtąd przewóz osób jest najbardziej bezpieczny według opinii internautów z roku 2013. Z kolei z Lublina można bardzo szybko dotrzeć do Berlina i to już za jedyne 300 złotych. Z Parczewa przewóz osób może być zorganizowany w ciągu kilku godzin lub na życzenie klienta. Z miejscowości Biała Podlaska przewóz osób może być zorganizowany nawet za cenę 320 złotych. Ofert tanich przewozów osób cały czas przybywa.Nic więc dziwnego, że coraz więcej Polaków mieszka i pracuje w Niemczech lub przy niemieckiej granicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgadzam się z tym, ale wydaje mi się, że przyczyną tego stanu są po prostu oszcządności tych firm. Aby nie stracić za dużo pieniędzy i dorobić się na ludziach, którzy i tak pojadą bo muszą, jest dla nich korzystny. Aczkolwiek trafia się na naprawdę godne polecenia firmy oferujące przewóz osób. To wszystko tak naprawdę zależy od właściciela danej firmy. Niekiedy zrobi naprawdę dobre wrażenie na swoich klientach. Teraz wszędzie się cenią, masz firmę - zarabiasz na niej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Colin Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 To nie prawda że nie ma firm, które oferują bezpieczne przewozy. Ja korzystam z usług firmy Energytour - przejazdy po kilka osób busem. Jestem w 100% zadowolony. Zdecydowanie mogę polecić każdemu. Wystarczy zadzwonić i się umówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cicha837 Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Co do przewozów do Niemiec mogę polecić firmę Liput TourZ tego co wiem ze strony www.liput-tour.pl jezdzą tez do Belgii i Holandii Co tu więcej pisać :) Godni zaufania, liczy sie dla nich bezpieczeństwo i fajny komfort jazdy w tych ich busach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariner Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Ja jeżdżę z taką firmą ze Szczecina i jeszcze mi się zdarzyła żadna niemiła sytuacja. Teraz całkiem sporo przewoźników jeździ za granicę, więc jest z czego wybierać. Jedna się nie sprawdzi - można jechać z inną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adam Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 mnie się udało trafić na bardzo porządną firmę, mają wygodne busy, szybko przejechaliśmy trasę do Niemiec, korzystam z usług http://trans-radzi.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasztan22 Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Ja natomiast nie płace dużo i jeżdzę solidnie z firma Angelika i zdecydowanie mogę polecić tą firmę każdemu z was. Tutaj znajdziecie trochę więcej informacji na temat przewozów Angelika: http://www.przewozy-angelika.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegata45 Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Jakiś czas temu korzystałem z oferty tej firmy - wg mnie sa pewni i niezbyt drodzy: http://www.przewozy-do-niemiec-maraton.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwika22 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgadzam się, jest cała masa ofert firm przewożących ludzi za granicę, trzeba próbować aż znajdzie się firmę, która nam odpowiada. Dla mnie taką firmą jest http://perfectbus.pl/, znajomy mi ją polecił, sam często jeździł do Niemiec więc mu zaufałam. Firma jak najbardziej na plus, żadnych kłopotów podczas jazdy, sama podróż przebiegała spokojnie, atutem też jest atrakcyjna cena, adekwatna do komfortu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fewwa Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Polecałbym busiarzy od Efectbus (.efectbus.pl). Jeżdżą w różne zakątki Niemiec, czy Holandii przez niemal cały tydzień. Mają sprawne samochody, czyste, widać, że są sprzątane. Jak jeżdżę do roboty do NL z nimi to sobie zawsze kompa odpalę złapię od nich neta prze wi fi i czas leci elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yorkk1k Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Czy w ofercie firmy jest też przewóz zwierząt do Niemiec? Czy auta są odpowiednio przystosowane do takiego transportu? Nieraz jest potrzeba żebu przetransportować zwierzęta za granicę i przydałaby się taka firma przewozowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek541 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Ogólnie mieszkam w Poznaniu i jak muszę jechać do rodziny w Niemczech korzystam z http://perfecttour.pl/zapewniają świetne warunki przejazdu a na taką doległość na prawdę udogodnień trzeba. Samochody z klimą, odwożą door to door, a w musie nigdy nie jedzie więcej niż 9 osób. O taką jakość chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aneta33 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Polecam zajrzeć na portal http://eurobusy.pl - można za jego pośrednictwem zarezerwować lub zakupić bilet na busa. A wybierać jest z czego, bo w bazie jest ponad 60 firm i każda oferuje różne trasy, najczęściej z opcją "od domu do domu". Korzystałam z tego sposobu, jest to szybkie i wygodne rozwiązanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinCin Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Nie drogo zabieraliśmy się busami od www.sebo-trans.pl. Busy nowoczesne, zadbane, bezpieczne. Zapytajcie się w tym miejscu, powinno być wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgataDi Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Przewozy pasażerskie do wielu krajów Europy oferuje też firma Furman http://www.przewozyzacharski.pl My wynajmowaliśmy od nich autokar na wycieczkę zagraniczną. Firma w porządku, solidna, autokar w dobrym stanie, kierowca kulturalny i nie szarżował. Ogółem byliśmy zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franek74 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Przewoźnik z Bydgoszczy www.transbyd.pl posiada super nowoczesny tabor i jest godny polecenia. Przede wszystkim bezpiecznie, wygodnie, konkurencyjnie cenowo i do samego celu podróży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hannaa89 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Autokarem, czy busem nie jest co prawda tak szybko jak samolotem, ale prościej i taniej. Przewozy do Niemiec można znaleźć m.in. na https://www.aura.pl/abc-podroznego/niemcy/ w komfortowych warunkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torcik66 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Muszę powiedzieć, że prowadzenie biznesu związanego z transportem naprawdę może być ciężkie, szczególnie przy przejazdach miedzynarodowych. Dlatego warto rozwijać biznes o nowe rozwiązania wspierające naszą prace jak m.in system do monitoringu GPS Flotman, który naprawdę ułatwia nam wiele zadań lokalizację samochodów, kontrolę paliwa oraz stanu technicznego i do tego bezpieczeństwa przewożonych towarów. Moim zdaniem warto zainwestowac jeżeli chcecie byc konkurencyjni na rynku i znaczaco zwiększą swoje zyski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaveloS Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Jeżdżę już tylko z Sebo-Trans http://www.sebo-trans.pl/ ze Świecia bo najlepiej się sprawdzają. Z nimi zawsze jest w porządku, bezpiecznie, terminowo no i maja przyzwoite ceny i spoko kierowców a do tego samochody w dobrym stanie technicznym, więc jazda jest w komfortowych warunkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rennikss Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Kilka razy jechaliśmy ze znajomymi dorobić sobie na wakacje. Wiadomo, że w grupie zawsze trochę raźniej, a i człowiek czuje się bezpieczniejszy. Tak samo podeszliśmy do wyboru firma, która zapewni nam transport. Zależało nam na tym aby dotrzeć sprawnie i bezpiecznie. Za każdym razem wybieraliśmy firmę monek.eu . Busy mają w dobrym stanie, zawsze wysprzątane i wygodne. Kierowcy też z dużym doświadczeniem, co widać było po sposobie prowadzenia. Polecam każdemu, kto szuka sprawdzonej firmy przewozowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolek Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Koniecznie zapoznajcie się z ofertą firmy Odlotowe Busy - https://odlotowebusy.eu/ Ja miałam okazję korzystać właśnie z ich usług w kwestii jaką jest przewóz osób do Niemiec i szczerze polecam ;) Mają duże doświadczenie w branży. Busy są świetnie przystosowane do jazdy, więc niczym nie musicie się martwić. Oprócz tego oferują między innymi rabaty dla grup czy przewóz paczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jol70po Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Ja zawsze jeżdżę z przewoźnikiem http://przewozosobnysa.pl/. Dbają o klienta, przywiązując wyjątkową wagę o zachowanie bezpieczeństwa i zapewnienie wygody. Zawsze dojeżdżam na czas i w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek88 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 2 razy byłem w DE z przewoźnikiem https://vipmartour.pl/ i nie moge narzekać bo bus wygodny, czysto w środku a kierowcy fajni ludzie nie jakieś mruki co robią łaskę że cokolwiek odpowiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caryk88 Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Parę razy jechałem do Montpelier z Rzeszowa busem J. Wytrwał i nie narzekałem. Namiar do firmy jest na transporthiszpania.com. Samochody mają nowoczesne, ja akruat trafiłem na Mercedesa Sprintera. Komfortowo, regulowane fotele, dużo miejsca na nogi, sporo przestrzeni na bagaż, sympatyczni kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G0siaa Opublikowano 10 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Ja mieszkam w Niemczech od 2 lat. Zazwyczaj korzystam z usług firmy www.kraft-bus.com.pl. Posiadają nowoczesne busy, zapewniające komfortowy i szybki przejazd. Kierowcy są profesjonalni i dotrzymują wyznaczonego rozkładu jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi