Kategorie
Skocz do zawartości

Gość Przewozy Osób
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Przewozy Osób
Mało jest firm transportowych, które oferują wygodne i całkowicie bezpieczne przewozy do Niemiec. Jeżeli już taką znajdziemy, to możemy być pewni, że nasz przewoźnik będzie rodzinną firmą.  Wielu pasażerów uważa, że przewozy do Niemiec najczęściej mają charakter integracyjny, choć zdarzają się również zorganizowane wyjazdy w zupełnie innym celu. Jadąc w dłuższą trasę należy zwrócić uwagę na to, czy przewoźnik na pewno ma prawo jazdy oraz czy nie znajduje się przypadkiem pod wpływem alkoholu. Najważniejsze jest nasze bezpieczeństwo. Miejscowość Biała Podlaska stanowi przykład roztropnej jazdy i dokładnie stamtąd przewóz osób jest najbardziej bezpieczny według opinii internautów z roku 2013. Z kolei z Lublina można bardzo szybko dotrzeć 
do Berlina i to już za jedyne 300 złotych. Z Parczewa przewóz osób może być zorganizowany w ciągu kilku godzin lub na życzenie klienta. Z miejscowości Biała Podlaska przewóz osób może być zorganizowany nawet za cenę 320 złotych. Ofert tanich przewozów osób cały czas przybywa.
Nic więc dziwnego, że coraz więcej Polaków mieszka i pracuje w Niemczech lub przy niemieckiej granicy.

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Zgadzam się z tym, ale wydaje mi się, że przyczyną tego stanu są po prostu oszcządności tych firm. Aby nie stracić za dużo pieniędzy i dorobić się na ludziach, którzy i tak pojadą bo muszą, jest dla nich korzystny. Aczkolwiek trafia się na naprawdę godne polecenia firmy oferujące przewóz osób. To wszystko tak naprawdę zależy od właściciela danej firmy. Niekiedy zrobi naprawdę dobre wrażenie na swoich klientach. Teraz wszędzie się cenią, masz firmę - zarabiasz na niej...

• 1 miesiąc temu...

To nie prawda że nie ma firm, które oferują bezpieczne przewozy. Ja korzystam z usług firmy Energytour - przejazdy po kilka osób busem. Jestem w 100% zadowolony. Zdecydowanie mogę polecić każdemu. Wystarczy zadzwonić i się umówić.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 rok później...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zgadzam się, jest cała masa ofert firm przewożących ludzi za granicę, trzeba próbować aż znajdzie się firmę, która nam odpowiada. Dla mnie taką firmą jest http://perfectbus.pl/, znajomy mi ją polecił, sam często jeździł do Niemiec więc mu zaufałam. Firma jak najbardziej na plus, żadnych kłopotów podczas jazdy, sama podróż przebiegała spokojnie, atutem też jest atrakcyjna cena, adekwatna do komfortu :)

• 7 miesięcy temu...
Polecałbym busiarzy od Efectbus (.efectbus.pl). Jeżdżą w różne zakątki Niemiec, czy Holandii przez niemal cały tydzień. Mają sprawne samochody, czyste, widać, że są sprzątane. Jak jeżdżę do roboty do NL z nimi to sobie zawsze kompa odpalę złapię od nich neta prze wi fi i czas leci elegancko.

• 1 miesiąc temu...
  • 6 miesięcy temu...

Ogólnie mieszkam w Poznaniu i jak muszę jechać do rodziny w Niemczech korzystam z http://perfecttour.pl/zapewniają świetne warunki przejazdu a na taką doległość na prawdę udogodnień trzeba. Samochody z klimą, odwożą door to door, a w musie nigdy nie jedzie więcej niż 9 osób. O taką jakość chodzi. 

• 4 tygodnie później...

Polecam zajrzeć na portal http://eurobusy.pl - można za jego pośrednictwem zarezerwować lub zakupić bilet na busa. A wybierać jest z czego, bo w bazie jest ponad 60 firm i każda oferuje różne trasy, najczęściej z opcją "od domu do domu". Korzystałam z tego sposobu, jest to szybkie i wygodne rozwiązanie :)

• 11 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
  • 6 miesięcy temu...
Muszę powiedzieć, że prowadzenie biznesu związanego z transportem naprawdę może być ciężkie, szczególnie przy przejazdach miedzynarodowych. Dlatego warto rozwijać biznes o nowe rozwiązania wspierające naszą prace jak m.in system do monitoringu GPS Flotman, który naprawdę ułatwia nam wiele zadań lokalizację samochodów, kontrolę paliwa oraz stanu technicznego i do tego bezpieczeństwa przewożonych towarów. Moim zdaniem warto zainwestowac jeżeli chcecie byc konkurencyjni na rynku i znaczaco zwiększą swoje zyski.

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Gość rennikss

Kilka razy jechaliśmy ze znajomymi dorobić sobie na wakacje. Wiadomo, że w grupie zawsze trochę raźniej, a i człowiek czuje się bezpieczniejszy. Tak samo podeszliśmy do wyboru firma, która zapewni nam transport. Zależało nam na tym aby dotrzeć sprawnie i bezpiecznie. Za każdym razem wybieraliśmy firmę monek.eu . Busy mają w dobrym stanie, zawsze wysprzątane i wygodne. Kierowcy też z dużym doświadczeniem, co widać było po sposobie prowadzenia. Polecam każdemu, kto szuka sprawdzonej firmy przewozowej.

• 2 miesiące temu...

Koniecznie zapoznajcie się z ofertą firmy Odlotowe Busy -  https://odlotowebusy.eu/ Ja miałam okazję korzystać właśnie z ich usług w kwestii jaką jest przewóz osób do Niemiec i szczerze polecam ;) Mają duże doświadczenie w branży. Busy są świetnie przystosowane do jazdy, więc niczym nie musicie się martwić. Oprócz tego oferują między innymi rabaty dla grup czy przewóz paczek.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Parę razy jechałem do Montpelier z Rzeszowa busem J. Wytrwał i nie narzekałem. Namiar do firmy jest na transporthiszpania.com. Samochody mają nowoczesne, ja akruat trafiłem na Mercedesa Sprintera. Komfortowo, regulowane fotele, dużo miejsca na nogi, sporo przestrzeni na bagaż, sympatyczni kierowcy.

• 1 miesiąc temu...
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...