Admin Księgowość Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Ryszard Sangajło - mimo że mieszka niedaleko ul. Deszczowej - podatku od deszczu wcale się nie boi. Ale inni właściciele domów czy supermarketów w Poznaniu już za kilka miesięcy zaczną płacić. I żadne modlitwy o suszę tutaj nie pomogą. Powrót do artykułu: Podatek od deszczu dla właścicieli dachów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość freelove Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Ja położę na dachu dywanik z trawy i po sprawie. Od powierzchni, na której rośnie trawa podatku nie ma. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nowa Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 a na moim dachu rośnie mech to mam płacić czy nie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość freelove Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Mech nie trawa, z fiskusem nie zabawa. ;-) A poważniej to ja nie chcę żeby deszcz padał na moja posesję i co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość deszcz.com.pl Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Nie płać... ...podatku od deszczówki !!! Zwolnieni od tego podatku będą wszyscy właściciele posesji, którzy nie odprowadzają wody deszczowej do kanalizacji miejskiej, tylko stosują systemy wykorzystania lub zagospodarowania wody deszczowej!!! zapraszam www.deszcz.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oszukiwany.!!! Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Złodziejstwo ze strony Państwa PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j23 Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Złodziejstwo ze strony Państwa PO.Jasne, jasne, jak coś nie pasuje to zaraz złodziejstwo. Taka polska mentalność. Nie musisz płacić, masz wyjście! Zagodpodaruj wodę na swojej posesji i nie wrzucaj jej do zbiorówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Dzięki wykorzystaniu deszczówki będą nieco mniejsze powodzie, ale susze będą bardziej dotkliwe, ponieważ poziom wód w rzekach spadnie. Każda zmiana niesie ze sobę konsekwencje i to zarówno dobre jak i złe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi