Gość TS Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Przy próbie wysłania danych Płatnik zawiesza się.(WINDOWS 98)Instalacja przebiegałą prawidłowo. Była pełna instalacja.Poprzednie wersje działały prawidłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maria Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 zmień system operacyjnu 98 troszkę stary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TS Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Przecież na stronie www.platnik.info.pl nic na ten temat nie ma.WINDOWS 98 jest wpisany jako odpowiedni system operacyjny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maria Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 u mnie widnieje napis sytem operacyjnu windows xp w wersji 07.01.001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arek Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 U mnie wystepuje dokladnie to samo. Oczywiscie system to win98se Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jtm Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 ja też mam win 98 i znalazłam na niego sposób żeby się nie zawieszał.zasada jest taka że po każdym wypuszczeniu pliku w "trasę" zamykam płatnika i zaraz go otwieram, wypuszczam,zamykam, otwieram idt. przy ściąganiu potwierdzeń idzie to bardzo szybko.a tak w ogóle to dowiedziałam się od mojego informatyka że w tej wersji płatnik źle liczy f.rentowy .jest żle zaprogramowane łącze z serwerami zus (chodzi o klucze ) weryfikacja bez tych kluczy jakoś im dłużej schodzi.to po pierwsze.a po drugie obok mnie koleżanka ma winxp i ma jeszcze większy problem-ją wyrzuca z sieci wogóle zanim zacznie transmisje choć korzysta z tego samegogniazda telef. co ja . te stare win 98 są niezawodne. tylko wymysły informatykówzmuszają nas do zmian nie zawsze na lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariusz Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Mam XP i mam ten sam problem gdy powiniem wysyłać dane do Zus to komp się zawiesza. Co oni za badziewie wymyślili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kosa Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 problem istenieje tylko na systemach Win 98.w Prokom olewa sprawe i mowi zeby wszyscy przesiedli sie na win xp :)powodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość beta Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 mam zablokowany pin niemogęę podpisać zestawu co mam zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi