Gość Beata Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Witam, musze wystawić f-rę dla zagranicznego odbiorcy(sa to włosi)za wyk. usługi(zajmujemy się wyk.instalacji elektrycznych- f-ra bedzie za ułożenie bednarki)jaka mam wpisać stawkę VAT?Nigdy nie wystawiałam takich faktur, bardzo prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aaaa Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 musimy wstawić stawkę vat-0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mirasek Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 ~Beatko uważam że wystawiasz fa ze stawką "0" ale za mało szczegółów na ten temat zadzwoń do krajowej informacji podatkowej i podaj wszystkie dane tam się dowiesz wszystkiego jakie dikumenty musisz posiadasz w związku z tym tel: 0801 055 055 Powodzenia i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość beata Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Dziękuje bardzo, Mirasek, aaa.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KASKA Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 POMOCY !MAM F-RE Z DATA 31.03.2009 WYSTAWIONA CZY MOZE BYC W CAŁOSCI ZAKSIEGOWANA W KWIETNIU, OTRZYMALAM F-RE W DNIU 21.04.2009? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vatis Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Beata- fak.za usługę to nie może być ze stawką 0% . Co to jest ułożenie bednarki ? gdzie to jest układane i co to jest bednarka ?Kaśka - co masz za fakturę ? na co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi