Gość Mi....k ! Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Od dłuższego już czasu poszukuje się zaginionych"""- przynajmniej czterech"""- BARDZO POTRZEBNYCH - wszystkim, którzy liczą na pomoc!!! i wymianę informacji na FORUM księgowość ~DELKI / ~~jtm / ~koleżanki/ ~ maji - dziewczyny serca nie macie?? Odezwijcie się brakuje mi WAS...i nie tylko mnie!! Co jest??? Pozdrawiam Mirasek Mam WAS szukać na innych portalach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maja Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 witam, fajne to ogłoszenie!wybacz ale ja osobiscie mam strasznie duzo pracy,ksiegowanie stycznia pocztaki lutego pit11 pity roczne zusy zamykanie roku 2007 w moih firmach jest czasochłonne w niedługiej przyszłości poprawie sie obiecuje.pozdrwaiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maja Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 ale mi byk wyszedł przez przeoczenie moich oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mirasek Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Witaj~Maju rozumiem Cię oczywiście ale staram się czasem bardzo późno w nocy pobuszować zawsze komuś coś podpowiedzieć i dowiedzieć się nowości lub zobaczyć napis typu: zgadzam się z Mirasek!!! kiedyś bardzo mi pomogła interrpretacja ~Delki i wasze także!! Też mam od cholery pracy, ale na szczęście czas mogę ustalać sama czy od rana czy później lub wieczorem Pozdrawiam Mirasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi