Gość asia Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Poszukuje dobrego oprogramowania do prowadzenia pełnej księgowości może ktoś kto pracuje na taki poleci mi jakiś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Też_księgowa Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 pracuję na Optimie Comarchu. Windowsowy program. jest ok i fachowa pomoc na telefon w Krakowie na kazdy temat dot.obslugi programu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nina Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 ja dobrze oceniam symfonieNa początku jest przyjazny, prostyTroche sie w niego wgryzłam i dopiero teraz poznaję co on jeszcze umieA potrafi wiele - nawet korekty z wcześniejsza datą.... cicho bo może to ktoś z Urzędu Skarbowego przeczytaćPracuje równolegle też na Tecie ...o zgrozo !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucyna Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Witam! polecam Symfonie, wspaniale współpracuje z innymi aplikacjami np. kadry i place. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ola Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 A ja polecam zdecydowanie OPT!ME, inne programy mogą się przy niej schować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi