Gość Janusz Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 po co to forum ktoś utrzymuje skoro nic tu sie nie dzieje księgowi chyba wyjechali do Irlandji a foru pozostało kupa śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maja Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 dla ksiegowych teraz jest goracy okres pity rozliczeni bilanse i brak czasu powoduje ze mało osób odwiedza ta stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maja Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 skoro została kupa smiechu to ja sie wypisuje nie wypowiadam sie wiecj dzięki tobie może ty teraz bedziesz udzielał rad POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marek Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Witaj Janusz kretynie. Jeżeli nie interesuje Cię to forum to spadaj i się nie wymądrzaj bo nawet pisać nie potrafisz a "końcówki i odmiany" są Ci obce bęcwale,chyba w Twojej małomiasteczkowej szkole nic oprócz pin-ponga Cię nie zainteresowało a potem to już jakoś poszło co?Kiedy spotykam takiego idiotę jak Ty, to za każdym razem zadaję sobie pytanie -Qvo Vadis Polsko ze swoim mocherowym pokoleniem!PIS off Janusz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość waw Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Drogi Marku. Poziomem wcale nie odstajesz od Janusza. Coś mi sie wydaje, że jest nawet gorzej.Kipisz nienawiścią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marek Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Ty zapewne jesteś jednym lub -ą,z tych którzy cierpliwie stoją na swoim pasie kiedy inni jadą obok i wpychają się przed Ciebie,aby zmienić kierunek jazdy.Czy może uraziłem Twoją babcie moim impulsywnym wystąpieniem?Wybacz jutro wyznam wszystko i już będe święty jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marek Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Przemyślałem wszystko,przepraszam za to co tu nawypisywałem,ale zawsze jestem rozdrażniony jak zaczyna brakować mi tych zielonych pastylek! Jeszcze do tego zacina mi się kalkulator i przez to zaparowuje sobie okulary ;-(Potem to już nie panuje nad niczym,a rano o 6 znowu do mojej "pandy" i przez całe miasto do biuraaaaaaaa!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maja Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 ludzie! wy macie jakis problem z własnym ego! wiadomo jets goracy okes dla księgowych ale az tak to nie zdrowo! po prosty wkurzył mnie janusz i nie bede wiecej udzielac porad na tym forum choc jak czytam to az palce swędzą aby pomóc doradzic ale zacilełam sie i juz NIE a ten co narozrabiał nie odeziw się ani me ani be ani kukuryku jak powedział Wałesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi