Gość beata Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Witam, mam troche nie typowe pytanie, czy ktoś uczestniczył w kursie prowadzonym przez infor w wa-wie? Właśnie się zapisałam ale nie wiem jak tam dojechać może ktoś wie jak dojechać z dw. zachodniego, lub z banacha?Jestem z poza warszawy i nie wiem jak tam dojechac/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ola Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 też nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ola Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 też nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość XXX?? Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 OLA jak nie wiesz to po co zawracasz głowę.Tu się odpowiada konkretnie. Zarty to na FORUM dla przedszkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi