Gość Ela Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Proszę o pomoc, nie wiem jak zakwalifikować fakturę za: " abonament za prawo używania pakietu programów komputerowych- opłata roczna". Z treści podpisanej umowy wynika, że jest to roczna opata licencyjna, która daje nam prawo do używania tych programów. Nie wiem, czy powinnam potraktować ją jako opłatę licencyjną- §4750, czy też potraktować tą opłatę jako abonament w §4300? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość asia Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 ja bym dała $4750. podobnie uługa za kożystanie internetu nie idzie z 4300 tylko 4350 choć jest abonamentem. Moim zdniem to zakup licencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kinga Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 ja właśnie klasyfikuję je na 475 bo tam pisze - zakup akcesoriów komputerowych, w tym programów i licencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 no ja daje takie aktaulizacje na 4430,dlatego właśnie, ze mają one charakter opłaty bądź wynikaja z umów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi