Gość mz Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 ile wynosi stawka zus w 2008? pamiętam że 250 była w zeszłym roku. pytam bo muszę wiedzieć a nie jestm księgową. dziękuję za wszelkie podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adulaa Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 O jakiej stawce Pani pisze? Domyslam sie ze podstawie nizszego Zusu? Jelsi tak to nie jest 250 zł tylko była jak pamietam 280,80 no chyba ze o inne stawki chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mz Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 no własnie nie wiem o jakiej, bo księgowa podaje nam zus w kwocie 250 i mi za żadne skarby nie wychodzi tyle, co prawda nie zajmuję się tym, ale kombinowałam na różne sposoby skąd taka stawka siuę wzięła i jakoś nie umiem jej odnaleźć :) bardzo dziękuję za pomoc. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maja Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 do zus jest podstawa i od niej liczone są składki, jesli opacasz w wysokości preferencyjnej od nizszej kwoty to sa inne składki a jesli nie to sa inne ajesli płacisz tylko zdrowotn eto jeszcze inaczej aby uzyskac prawidłowa odpowiedz troche wiecej informacji prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi