Gość Aga Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Jka zaksięgować dowód wewnętrzny w KPiR? Do moich dowodów wewnetrznych należą amortyzacja, prowizja za przelewy, fundusz pracy , jak mam to zaksięgowac jako jedna pozycja (jako dowód wewnętrzny), czy osobno kazdą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość asia Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 ja ksieguję za pomoca PK - to jest dowód wewnętrzny- naliczoną amortyzację, prowizję za przelewy nalicza bank wiec dowodem ksiegowym jet wyciąg bankowy i na jego podstawie ksieguję opłaty bankowe, składki na fundusz pracy na podstawie PK sporządzonego do listy płac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maja Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 a ja na kazda okolicznosc wystawiam dow.wewn. i kazdy księgje odrebnie jako osobna pozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ira Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Ja - amortyzację, FP -oddzielnym dowodem wewnętrznym, natomiast wszelkie opłaty bankowe są na wyciągu bankowym - on jest więc podstawą księgowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi