Gość aaa Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 witam, mam problem z programem CDN optima. chodzi dokładnie o e-deklaracje. moglby ktoś krok po kroku napisac co zrobić zeby moc wysyłac deklaracje z programu? Klucz juz posiadam. Czy potrzebuję jeszcze jakiejś dodatkowej aplikacji?z góry dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aga Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Jak już pisałam ja używam e-Deklaracji z Madaru, polecam Zupełnie za darmo a jak się uparłam na Licencję, to mają wystawiony program na Allegro za grosze .. :-) Polecam, miła obsługa no i w zasadzie bez problemu deklaracja dotarła do US Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BB Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Aga - ten program ma licencje i gdzie można go nabyć.Możesz podać adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BB Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Czy przy pomocy programu z MADARU można wysyłać wszystkie deklaracje, informacje kwartalne też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aga Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Przepraszam, trochę mnie nie było, choroba :/ Tak ten program ma licencję, Wejdź na ich stronę madar.com.plJa kupiłam sobie na Allegro https://ssl.allegro.pl/listing/search.php?sg=0&string=madar Z tego co widzę jest np VAT-7K jeśli o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BB Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Dzięki, a chodziło mi szczególnie o informacji VAT UE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aga Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 jest VAT UE ale nie wiem czy akurat jako e-deklaracja czy jako zwykła, ja nie mam obowiązku takiej wystawiać Ale zobacz sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi