Gość asia Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 proszę o podanie najniższej krajowej netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wioletta Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Jeśli dobrze myślę, to chodzi Ci o wynagrodzenie minimalne; brutto to 1126 zł, netto jakieś 875 zł z groszami - wejdź na Kalkulator brutto-netto, tam to można sprawdzić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość danka Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 netto750zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 U mnie w pracy moją najniższą krajowa wynosi 1000zł plus 200zł wysługa plus 100zł premia. W sumie 1300. Ale jako asadnicza pensja jest kwota 100zł. Pracodawca nie chce tego zminić na 1267 plus dodatki. Co robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dagmara Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 od tego roku wynosi 1276 zł brutto!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 wiem,ale co zrobić kiedy pracodawca nie chce jej podnieśc bo twierdzi,że nie ma pieniędzy. Pracuję w państwowej jednostce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nnnn Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 jak masz w sumie 1300 to nic ci nie musi podnosić, bo brutto oznacza ze wszystkimi dodatkami. Ty się mieścisz więc pracodawca jest w porzadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość celina Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 ile od nowego roku będzie najnisza krajowa brutto i netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi