Kategorie
Skocz do zawartości

PILNIE Szukam osoby, która ukończyła kurs CEDOZ w Warszawie

Gość amos
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 rok później...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Właśnie kadry są miłe a płace już wymagają...ale proszę czy ogólnie poprawiło to stan Twojej wiedzy.Mam pytanie czy przystępowałaś do tego kursu już jako pracownik kadr i płac czy było to dla Ciebie coś całkiem nowego? Bo zastawiam się jakie mam szanse na znalezienie pracy w tym temacie po takim kursie?

• 4 lata później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...
Ja kończyłam w Codoz-ie kurs 4 lata temu, co rok odświeżam wiedzę na kursach jedo, dwu dniowych. Uwielbiam p. Monikę - energia, charyzma, swietnie tłumaczy i ma ogromną praktyczną wiedzę z prawa pracy . Pani Marzena, p. Basia z płac też są świetne. W tym roku rownież się wybieram czekam tylko aż przeniosą się do nowej siedziby. Podobno już lada dzień. Polecam. Ewa

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...

Witam, czy ktoś zdawał egzamin na specjalistę ds. kadr? Czy jest bardzo trudny?

Egzamin kończący na specjalistę do fikcja. Zostaje się samemu w sali, sekretarka przynosi egzamin i piszesz aż skończysz. Zadania te same co na zajęciach. Otwierasz notatki i przepisujesz.

• 3 lata później...

Co do egzaminu to się nie zgodzę, że to ściema. Ja zdawałam w tym roku. Kadry są dużo łatwiejsze, ale jak nie masz pojęcia ja się liczy staż pracy i urlop to polegniesz, bo to zadanie jest najwyżej punktowane.

Co do wynagrodzeń - no tu jak nie znasz kilku zasad, rozporządzeń i wzorów to polegniesz. A zestawy zadań są różne.

• 3 miesiące temu...

Co do egzaminu to się nie zgodzę, że to ściema. Ja zdawałam w tym roku. Kadry są dużo łatwiejsze, ale jak nie masz pojęcia ja się liczy staż pracy i urlop to polegniesz, bo to zadanie jest najwyżej punktowane.

Co do wynagrodzeń - no tu jak nie znasz kilku zasad, rozporządzeń i wzorów to polegniesz. A zestawy zadań są różne.

Na egzaminie są pytania z teorii czy tylko i wyłącznie zadania liczeniowe? Czy jest też płatnik na egzaminie? Czy można mieć przy sobie materiały czy wszystko z pamięci? 

• 9 miesięcy temu...
Gość egzaminy 2022

Zdawałam egzaminy w 2022 specjalista ds kadr i specjalista ds wynagrodzeń, dosyć trudne, pytania podchwytliwe, liczenie i teoria. Co do opiekuna na egzaminie to zależy na kogo się trafi, jedna nie pozwalała mieć swoich notatek, druga pozwalała. Czas oczekiwania na wyniki to porażka - czekają do ostatniego możliwego dnia (14 dni roboczych!). Sam kurs ok, ale powinno być zdecydowanie więcej czasu na "trudne przypadki na liście płac"- gdyby nie kalkulatory internetowe to nie zdążylibyśmy z materiałem.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...