Gość amos Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Szukam osoby, która ukończyła kurs CEDOZ w Warszawie,proszę o informacje na adres amos14@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Ja ukończyłam 2 kursy i jestem z nich bardzo zadowolona. Byłam również na szkoleniu jedniodniowym i również oceniam je bardzo pozytywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania 2 Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Ja też kończyłam - kurs ksiegowości, oceniam dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość askszy Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Ja także byłam na kursie w CEDOZ - polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ola Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Czy ktos robił w firmie cedoz kurs kadry i płace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zosia2 Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Tak, ja robiłam. Kadry bardzo dobrze, płace są trudniejsze i pani bardzo sie spieszyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ola Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Właśnie kadry są miłe a płace już wymagają...ale proszę czy ogólnie poprawiło to stan Twojej wiedzy.Mam pytanie czy przystępowałaś do tego kursu już jako pracownik kadr i płac czy było to dla Ciebie coś całkiem nowego? Bo zastawiam się jakie mam szanse na znalezienie pracy w tym temacie po takim kursie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dorota Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Żaden kurs nie zastąpi doświadczenia, ale zawsze warto się szkolić może będziesz miała fart i znajdziesz prace tylko po kursie.... powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość annakasz Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Ja robiłam ten kurs: http://www.cedoz.pl/index.php/kursy-finansowo-ksiegowe?gclid=CMKL29GimbwCFYFe3godPQEAQg bardzo polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anis Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 A jak wyglada egzamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewa Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Ja kończyłam w Codoz-ie kurs 4 lata temu, co rok odświeżam wiedzę na kursach jedo, dwu dniowych. Uwielbiam p. Monikę - energia, charyzma, swietnie tłumaczy i ma ogromną praktyczną wiedzę z prawa pracy . Pani Marzena, p. Basia z płac też są świetne. W tym roku rownież się wybieram czekam tylko aż przeniosą się do nowej siedziby. Podobno już lada dzień. Polecam. Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agnieszka Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Tak, ja robiłam. Kadry bardzo dobrze, płace są trudniejsze i pani bardzo sie spieszyła.Witam a zdawałaś egzamin na koniec kursu? Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Księgowa Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Ja ukończyłam dwa.ksiegowosc.kadry@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ala Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Ja ukończyłam dwa.ksiegowosc.kadry@interia.plMożna napisać na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZosiaEM Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Tak, ja robiłam. Kadry bardzo dobrze, płace są trudniejsze i pani bardzo sie spieszyła.Zdawalas egzamin na certyfikat? jak to wyglada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Małgorzata Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Podbijam. Jak wygląda egzamin ? Ciężko zdać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Podbijam. Jak wygląda egzamin ? Ciężko zdać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Witam. Moje pytanie dotyczy egzaminu po kursie kadry i płace w Cedozie jak wygląda i czy trudno zdać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Witam, czy ktoś zdawał egzamin na specjalistę ds. kadr? Czy jest bardzo trudny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewa Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Witam, czy ktoś zdawał egzamin na specjalistę ds. kadr? Czy jest bardzo trudny?Egzamin kończący na specjalistę do fikcja. Zostaje się samemu w sali, sekretarka przynosi egzamin i piszesz aż skończysz. Zadania te same co na zajęciach. Otwierasz notatki i przepisujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Asia Opublikowano 30 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Co do egzaminu to się nie zgodzę, że to ściema. Ja zdawałam w tym roku. Kadry są dużo łatwiejsze, ale jak nie masz pojęcia ja się liczy staż pracy i urlop to polegniesz, bo to zadanie jest najwyżej punktowane. Co do wynagrodzeń - no tu jak nie znasz kilku zasad, rozporządzeń i wzorów to polegniesz. A zestawy zadań są różne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marta Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Co do egzaminu to się nie zgodzę, że to ściema. Ja zdawałam w tym roku. Kadry są dużo łatwiejsze, ale jak nie masz pojęcia ja się liczy staż pracy i urlop to polegniesz, bo to zadanie jest najwyżej punktowane.Co do wynagrodzeń - no tu jak nie znasz kilku zasad, rozporządzeń i wzorów to polegniesz. A zestawy zadań są różne.Na egzaminie są pytania z teorii czy tylko i wyłącznie zadania liczeniowe? Czy jest też płatnik na egzaminie? Czy można mieć przy sobie materiały czy wszystko z pamięci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość egzaminy 2022 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Zdawałam egzaminy w 2022 specjalista ds kadr i specjalista ds wynagrodzeń, dosyć trudne, pytania podchwytliwe, liczenie i teoria. Co do opiekuna na egzaminie to zależy na kogo się trafi, jedna nie pozwalała mieć swoich notatek, druga pozwalała. Czas oczekiwania na wyniki to porażka - czekają do ostatniego możliwego dnia (14 dni roboczych!). Sam kurs ok, ale powinno być zdecydowanie więcej czasu na "trudne przypadki na liście płac"- gdyby nie kalkulatory internetowe to nie zdążylibyśmy z materiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GOŚĆ VITA Opublikowano 25 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 Witam .A kto ostatnie zdawal ekzamin z rachunkowości na samodzielną Księgową w CEDOZ???Czy można z sobą mieć notatki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Konkretnie kto zdawał . Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 kto zdawał egzamin kadry i płace podstawy w ceedoz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi