Gość Honorata Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Witam jesteśmy małą jednostką budżetowa, w której księgowość prowadzi się JESZCZE bez użycia programu księgowego!!! Ciekawa jestem czy istnieją jeszcze takie jednostki, w której księgowość prowadzi się ręcznie????? Ciekawa jestem bardzo odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Honorata Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 ponawiam pytanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tom Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Są. Przyznam, że w małej jednostce zatrudniającej kilkanaście osób program księgowy nie usrawnia pracy. Jeżeli jest dobrze opanowany exel to można sobie tak usprawnić pracę, że wszystko jest czytelniejsze niż w programie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agnieszka Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 No przyznam się szczerze,że mimo iż jestem dinozaurem w księgowości pierwsze słyszę aby "program księgowy nie usprawnia pracy" co to? liczydła i co jeszcze?Exel to pomoc jako ewidencja pozaksięgowa albo "własne rozliczenia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Honorata Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Z osób znajomych pracujących w budżetówce, to nie słyszałam, żeby ktoś jeszcze pracował bez programu księgowego, a jak jest u Was??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasia Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 a ja jeszcze niedawno prowadzilam ksiegowosc przedszkola od A do Z recznie, teraz przejela to kolezanka i tez prowadzi recznie..:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zosia Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Nie jestem co prawda dosłownie jednostką budżetową ale "coś ala" też prowadzę ręcznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mandziola Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Ja ręcznie to pracowałam 10 lat temu.. Serio wiecie co to wydatek, który rozłozy się na lata a ile jest prościej (prze de wszystkim ręka nie boli):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość janusz Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 My pracujemy na programie księgowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość honorata Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 ponawiam pytanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość asia Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 ja jeszcze rok temu prowadzilam recznie - karta syntetyczna plus dziennik - przebitka:) do tego analityka reczna. cale szczescie ze juz koniec z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi