Gość Ewa Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 mam pytanie... Pracował u mnie w firmie na 0,5 etatu emeryt. Przepracowal 11 dni i to bylo jego jedyne zatrudnienie. Ma prawo do 26 dni urlopu w roku. Ile dni urlopu nalezy mu sie za ten 11 dni pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wera Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 2 dni czyli 18 godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewa Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 skąd 2 dni... i 18 godzin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wera Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 1/2 * 26 = 13 / 12 miesiecy = 1,08 dnia za miesiac zaokraglamy zawsze w gore wiec 2 dni x 8 godzin = 16 godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wera Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 poprzednio wrzuciala mi sie 8 zamiast 6 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dorzia Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 od kiedy do kiedy pracował, bo jak na przełomie miesięcy to 3 dni czyli 24 godz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewa Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Pracowal od 2 do 12 listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewa Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 a nie musi przepracowac jakiegos okresu zeby nabyc prawo do urlopu u nas?Jak ktos przyjdzie na 1 dzien to tez od razu bedzie mial prawo do 3 dni urlopu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wera Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 tylko przy pierwszej pracy w życiu trzeba przepracować miesiąc aby mieć prawo do 1/12 wymiaru urlopu. Potem już w pierwszym dniu zatrudnienia ma się prawo do całego urlopu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Celina Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Jak moja pracownica do 30 czerwca pracowała na pełnym etacie a od 1 lipca na 1/4 to ile należy jej się urlopu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość janko Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 mam pytanie mam pierwsza prace pracuje 2 miesiac ile przysługuje mi płatnego urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi