Gość beata Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Czy inwentaryzację towarów handlowych w sklepie można przeprowadzić 28 grudnia, jeżeli mam program, który zdejmuje mi ze stanów i będę mogła 31 grudnia wydrukować aktualny stan towarów? Czy w takiej sytuacji będzie to zgodne z ustawą o rachunkowości? Jak robicie w swoich sklepach, bo 31 grudnia po zamknięciu sklepu jest nierealne przeprowadzenia inwentaryzacji. Mam sklep spozywczy, który w sylwestra będzie czynny do 20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość beata Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość limeira Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Inwentaryzację robisz na dzień 31 grudnia, nie musisz robić jej w tym dniu - możesz zrobić np. 1 stycznia 2010 lub w kolejnym dniu.Wycenić remanent musisz najpóźniej w terminie 14 dni od dnia zakończenia spisu z natury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ola Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 A czy można zrobić wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mirasek Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Tu masz wszystko wyjaśnione:://ksiegowosc.infor.pl/poradniki/46,253,1,Wlasciwe-przeprowadzenie-inwentaryzacji.html#2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość beata Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi