- Kategorie na forum:
- Księgowość|
- Kadry|
- Moja firma|
- Samorząd|
- Logistyka|
- Działy forum:
- Księgowość dla firm·
- Księgowość budżetowa·
- Kadry·
- Biznes·
- Prawo·
- Moto·
- Nieruchomości·
- Samorząd·
- Logistyka
Napisano 18 kwiecień 2016 - 18:09
Napisano 01 czerwiec 2016 - 05:59
Ja powiem Wam szczerze, że tak na dobrą sprawę z księgowością mam do czynienia od niedawna, ale w moim mniemaniu świetny jest program do fakturowania http://quanteco.pl/program-do-faktur . Przede wszystkim jest on łatwy w obsłudze. Wszelkie dane związane z NIP-em, czy innymi informacjami o kliencie są automatycznie sprawdzane, wobec czego nie ma mowy o jakichkolwiek pomyłkach, a samo wystawienie faktury to kwestia kilku minut.
Napisano 08 czerwiec 2016 - 13:42
Witaj,
W czasach marketingu szeptanego ciężko ocenić wiarygodność czytanych wpisów. Jeśli potrzebujesz sprawdzonego, prostego oraz intuicyjnego programu do wystawiania faktur; my taki posiadamy. Przekonaj się i skorzystaj z 30 DARMOWYCH dni dla testów.
Sprawdź nas na mpFaktura.pl - inteligentne rozwiązania dla firm. Unikatowe programy do prowadzenia działalności gospodarczej na komputerach z systemami Apple MAC OS X | Microsoft Windows | Linux
Pozdrawiam
Adam BinSoft
Napisano 11 czerwiec 2016 - 15:17
Zależy kto jakie funkcje potrzebuje, ja np. potrzebowałem coś szczególnie do faktur i żebym miał w każdym miejscu do tego dostęp , a przy okazji moi pracownicy, którzy zostają na miejscu w firmie. Takie oczekiwania spełnił mi program www.magfirma.pl. Moi pracownicy mają również dostęp i mogą wystawiać faktury.
Napisano 13 czerwiec 2016 - 08:48
Dokładnie, zależy kto czego potrzebuje. Przede wszystkim zależy jaka skala przedsiębiorstwa, czy jest pełna księgowość, czy program ma być stricte do księgowości czy ogarniać też inne tematy, itp. Ja mogę z doświadczenia powiedzieć, że najwygodniej się pracuje na kompleksowych systemach, które działają i w księgowości i w kadrach, i w magazynach, itd. Po prostu każdy robi wtedy swoje i nic nie trzeba przepisywać z systemu do systemu, nie trzeba robić importów, bawić się z synchronizacją, sprawdzać różnic... Więc całościowy ERP to wg mnie ogromna oszczędność czasu.
W naszej firmie w tej chwili mamy wdrożony system SyKOF i to jest właśnie tego typu rozwiązanie. Działa sprawnie i z tego co wiem w księgowości dziewczyny bardzo go sobie chwalą.
Napisano 14 lipiec 2016 - 13:24
Hmmm... A nie lepiej prosty program księgowy Yuma FK ? Na http://www.yuma.pl/produkty/fk/ możecie zapoznać się z programem i jego funkcjonalnościami.
Napisano 06 luty 2017 - 20:47
Prosty program do faktur czasem wiąże się z mniejszą funkcjonalnością. Przed zakupem trzeba potestować kilka propozycji i wybrać tę, która jest dostosowana do potrzeb. Warto też przyjrzeć się, czy producent oferuje aktualizacje i pomoc techniczną, która czasem może się przydać. Twórca oprogramowania "myśli" po swojemu i to co dla niego wydaje się być intuicyjne, dla drugiego nie jest
Napisano 28 marzec 2017 - 11:17
Witam !
Czy może ktoś mi polecić prosty (najprostszy) program do fakturowania i księgowości ?
Z góry dziękuję !!
Szukałem ostatnio, przejrzałem setki wątków, reklam i podpowiedzi w końcu trafiłem na WAPRO i śmiało polecam. Jest magazyn, fakturowanie , księgowość, kadry, środki trwałe i oczywiście obsługa deklaracji elektronicznych i raportowania JPK. Można zacząć od małego pakietu, a potem stopniowo dorzucać funkcje (przez przejście na wyższe warianty). Śmiało polecam. Jedna uwaga - cokolwiek by się wybierało, niech to będzie od producenta, którego potem będzie stać na nadążanie za zmianami w przepisach. Bo będzie się działo.....
Napisano 13 styczeń 2018 - 21:19
jakiś czas temu, jak otwierałam firmę to miałam ten sam dylemat i szczerze mówiąc długo szukałam oprogramowania które będzie mi dobrze obsługiwać, a ponieważ z natury jestem blondynką to zadanie nie było łatwe, haha:) ostatecznie po prawie miesiącu testów i klikaniu w nieskończoność od A do Z każdego programu postawiłam na https://wfirma.pl ale przed podjęciem decyzji przetestuj każdą możliwą i najlepiej darmową opcję żeby na własnej skórze się przekonać "z czym" się najlepiej czujesz
Księgowość →
Rachunkowość →
Księgowość NDPS prowadzonego przez Sp. z o.o.Napisany przez kmaj, 20 paź 2020 ![]() |
|
![]() |
||
Księgowość →
Biuro rachunkowe →
Biuro rachunkowe żoryNapisany przez FilipZielinski123, 02 paź 2020 ![]() |
|
![]()
|
||
Księgowość →
VAT →
Rozliczenie usługi za transport za ost 3mNapisany przez Guest_Kareem , 27 sie 2020 ![]() |
|
![]()
|
||
Moja Firma →
Podatki, rachunkowość, prawo - INFORLEX.PL →
odpowiedzialność biura rachunkowegoNapisany przez Guest_Matti , 05 sie 2020 ![]() |
|
![]()
|
||
Księgowość →
Różne tematy →
Księgowość i podatki w NiemczechNapisany przez moniyoko, 07 maj 2020 ![]() |
|
![]() |
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
Guest_Adrian - dziś, 05:36
Guest_ - dziś, 00:01