Gość misza Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Pracownik pojechał do innej miejscowości w sprawie służbowej. Kierownik zgodził się, aby odbył tą podróż samocho0dem prywatnym, a teraz każą mi robić do tego ewidencję przebiegu pojazdu. Czy to konieczne przy takim jednorazowym wyjeździe? Rozumiem gdyby były to jazdy częste, lokalne. Wy też wystawiacie ewidencję przebiegu pojazdu do każdej delegacji?? Dzięki za pomoc ( a pracownik kompletnie ni8e wiem jak to sie "je") :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość madzia Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 No właśnie Misza, ciekawe czy inni wypełniają karty. Ja nie wypełniam jeżeli pracownik jednorazowo jedzie swoim autem np. na szkolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość qlka Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Jeżeli pracownik nie załącza biletów ani ewidencji przebiegu to na jakiej podstawie wypłacacie kasę za podróż? u nas nawet do jednorazowego wyjazdu spisujemy umowę o używanie samochodu prywatnego do celów służbowych i do delegacji dołączamy ewidencję przebiegu.Jeśli chcecie wzór to mogę wkleić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość madzia Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Proszę prześlij moje dane: alamie@tlen.pl. Bardzo dziękuję za życzliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość koleżanka Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Nawet do jednorazowego wyjazdu należy pod delegację dopiąć wypełnioną stronę z EPP, umowa na prywatny samochód nie jest potrzebna przy delegacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi