Gość Księgowa Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Co należy zrobić, aby założyć własną działalność w zakresie pełnej księgowości? Chciałabym założyć, jednak nie mam na chwilę obecną żadnego pojęcia jak się za to zabrać..Proszę o pomoc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jtm Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 za mało informacji ,nie wiemy czy zaczynasz od początku czy jesteś na pkpr.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anette Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zaczynam od początku... nigdy nie miałam własnej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość koleżanka Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 pytanie jest nieprecyzyjne - co masz na myśli "założyć własną działalność w zakresie pełnej księgowości" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ksiegowa ms Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 WitamJa również docelowo myślę o tym, ale jak narazie pracuję na umowę o pracę.Domyslam się, że posiadasz odpowiedni certyfikat uprawniajacy do prowadzenia biura rachunkowego.Ja radziłabym na początek zatrudnić się na krótko w takim biurze.Ale najlepiej byłoby zacząć z drugą osobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anette Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Pracuje na etacie w biurze rachunkowym, jeszcze nie posiadam certyfikatu. Najlepiej załozyłabym taka społke z druga osoba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ksiegowa ms Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 witam.Napisz w jakiej miejscowosci pracujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi