Gość dembski Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Witam! Chciałem zapyać co sądzicie na temat kursów organizowanych przez Infor, konkretnie mam na myśli kursy dotyczące księgowości. Może ma ktoś jakieś doświadczenia?? Pozdwrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dm Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 wlasnie przed kilkoma dniami zakonczylam kurs organizowany przez infora, co prawda kurs kadrowo-placowy ale musze przyznac ze wrazenia jak najbardziej pozytywne! odpowiednio przygotowana kadra, umiejetnosc przekazywania wiedzy, rozwiazywania problemow zycia codziennego i udostepniane materialy spowodowaly ze kurs spelnil moje oczekiwania!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ... Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Witam, ja chodziłam do stowarzyszenia księgowych..i powiem szczerze, ze jestem bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość beata Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Witam,też wybieram sie na kurs prowadzony przez infor, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi