Gość elen Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 na jakim paragrafie zaksięgować tusze do drukarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misia Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 §4750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasia Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 tusze do drukarki to paragraf 4210 (można je potraktować jak wkład do długopisu). Nie zgadzam się, że to 4750. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misia Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 mozesz się kasiu nie zgadzać ale radzę się zapoznać z wyjaśnieniami na stronie rio poznan- informacje ogolne, klasyfikacja lub z wyjaśnieniami w rachunkowości budzetowejżyczę miłej lektury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sylwia Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 tusze do drukarek to 4750, takie jest stanowisko MF, również życzę miłej lektury :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasia Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 w takim razie proszę mi przesłać stanowisko MF, to chętnie się z nim zapoznam. Jednak ja równiez mam opinie, że tusze do drukarki to par.4210. a co do rachunkowości budżetowej-zdania są podzielone... proszę czytać uważniej. poza tym osobiście rozmawiałam z autorką jednego z artykułów na ten temat i sama stwierdziła, że nie potrafi jednoznacznie stwierdzić, gdzie powinny być ujęte, jednak bardziej skłania się ku 4210.poza tym proszę zapytać informatyka, co wg. niego oznacza pojęcie "akcesoria komputerowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misia Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 nie masz co si Kasiu burzyć to twój problem bedzie przy kontroli ze źle zakwalifikowałaś wydatek nie mój, to nie ja wymyśliłam klasyfikację i taki denny podział ze tusze do drukarek to 4750 a do ksero to 4210 pretensje mniej do ministerstwa30 października 2007 r. zamieszczamy wyjaśnienia Ministerstwa Finansów dotyczące klasyfikacji budżetowejstr1, str2. str3www.katowice.rio.gov.pl/ str.3Pismo Ministerstwa Finansów, Departament Finansów Samorządu Terytorialnego Nr ST1-4834-56/2007/164 z dnia 25.01.2007r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi