Kategorie
Skocz do zawartości

paragraf

Gość elen
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

w takim razie proszę mi przesłać stanowisko MF, to chętnie się z nim zapoznam. Jednak ja równiez mam opinie, że tusze do drukarki to par.4210. a co do rachunkowości budżetowej-zdania są podzielone... proszę czytać uważniej. poza tym osobiście rozmawiałam z autorką jednego z artykułów na ten temat i sama stwierdziła, że nie potrafi jednoznacznie stwierdzić, gdzie powinny być ujęte, jednak bardziej skłania się ku 4210.poza tym proszę zapytać informatyka, co wg. niego oznacza pojęcie "akcesoria komputerowe"

nie masz co si Kasiu burzyć to twój problem bedzie przy kontroli ze źle zakwalifikowałaś wydatek nie mój, to nie ja wymyśliłam klasyfikację i taki denny podział ze tusze do drukarek to 4750 a do ksero to 4210 pretensje mniej do ministerstwa30 października 2007 r. zamieszczamy wyjaśnienia Ministerstwa Finansów dotyczące klasyfikacji budżetowejstr1, str2. str3www.katowice.rio.gov.pl/ str.3Pismo Ministerstwa Finansów, Departament Finansów Samorządu Terytorialnego Nr ST1-4834-56/2007/164 z dnia 25.01.2007r.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...