Gość karol Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 witam,mam pytanie czy szkoła ponadgimnazjalna jest panstwową jednostką budżetową czy samorządową jednostką budżetową? czy opisując sprawozdawczość należy opisywać wykonanie budżetu jst?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość madzia Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Karol jakie dziwne pytania zadajesz. Nie wiesz gdzie pracujesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karol Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 potrzebne mi to do referatu...... jeszcze nie pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ak Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Szkoła ponadgimnazjalna może być zrówno zamorzadową jak i państwową jednostka budżetowa . Zależy kto jest oranem prowadzacym jesli powiat to samorzadowa natomiast jesli Urząd Marszałkowski lub sa to szkoły bezposredno podlegające ministerstwu nr rolnictwa, lub kultury i sztuki (szkoły artystyczne) to moga być to państwowe jednostki budżetowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WUP Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Urząd Marszałkowski to też jednostka samorządowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ala Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Nie ma takiego pojęcia jak opisywanie sprawozdawczości - może być sprawozdanie np. z wykonania budżetu jst. A czy wiesz co to jest jst? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ale Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Jeżeli opisujesz sprawozdawczość to opisz samorządowe jednostki budżetowe i nawiąż do państwowych bo ich jest mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość beta Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 mam pytanie trochę z innej beczki:) w jaki sposób sprostować różnicę w stanie magazyn. mylnie wykazałam zużycie oleju na koniec pop.roku budżet. w jaki sposób poprawić mam to w bieżącym roku? pomóżcie proszę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi