Kategorie
Skocz do zawartości

PCC od nabycia udzialów

Gość malgosia
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

~~mm= poczekaj jak będę miała lepszy humor albo najlepiej jak wreście wylezę z nad biurka to zobaczysz jak mi się wyostrzy dowcip. POZDRAWIAMa zresztą co tu się wszystkim przejmować niedługo będzie 31,12,07 i będziemy znowuo rok do przodu.

WITAM: super że humorek przed zakończeniem roku was nie opuszcza!! Inwentury,uzgodnienia sald,zmiany w podatkach,rachunkowości a jestem sama nie mam kadrowj, księgowej i już nie daję rady... Często nockami siedze-zwłaszcza kiedy mam nawał pracy, za cholerkę nie mogę spać to czytam wasze odpowiedzi,sugestie macie naprawdę wiedzę i miło WAS.... co?? poczytać??? posłuchać?? miło Was poczytać??? śmiesznie brzmi ale jak mam to określić?? Pozdrawiam i życzę aby zawsze było tak sympatycznie, miło i koleżeńsko.Jesteście SUPER

WitamBrakowało mi Was, bo aż przez dwa dni nie zaglądałam na FORUM.Bez Was , jak bez ręki , a raczej jak bez głowy.Nie przeraża mnie nawet wprowadzenie nowego systemu informatycznego Wa-PRO Fakir , gdyż wiem że mogę na Was liczyć, a przynajmniej na dobre słowo.A co myślicie o tym programie ?Chętnie wysłucham złych i dobrych opinii.Jak zwykle pozdrawiam

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...