Gość malgosia Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 WitamCzy zapłacony PCC od nabycia udziałów stanowi KUP , czy zwiększa cenę nabycia tychże udziałów.Ja PCC zaksięgowałam na ich zwiekszenie, ale mam watpliwość.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jtm Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 a już myślałam że sama do siebie gadam a tu proszę małgosia dotrzymuje mi towarzystwa. no to ci podpowiem że moim zdaniem dobrze robisz. HEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mm Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 `jtm~~ale ci sie dowcip wyostrzył no no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość małgosia Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 ~~jtm dziekuję za podpowiedź, bo zawsze lepiej upewnić się zanim "zrobi się koszty".Jak to dobrze,że można sobie pogadać na FORUM i podzielić problemamio godz.00:24.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jtm Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 ~~mm= poczekaj jak będę miała lepszy humor albo najlepiej jak wreście wylezę z nad biurka to zobaczysz jak mi się wyostrzy dowcip. POZDRAWIAMa zresztą co tu się wszystkim przejmować niedługo będzie 31,12,07 i będziemy znowuo rok do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mirasek Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 WITAM: super że humorek przed zakończeniem roku was nie opuszcza!! Inwentury,uzgodnienia sald,zmiany w podatkach,rachunkowości a jestem sama nie mam kadrowj, księgowej i już nie daję rady... Często nockami siedze-zwłaszcza kiedy mam nawał pracy, za cholerkę nie mogę spać to czytam wasze odpowiedzi,sugestie macie naprawdę wiedzę i miło WAS.... co?? poczytać??? posłuchać?? miło Was poczytać??? śmiesznie brzmi ale jak mam to określić?? Pozdrawiam i życzę aby zawsze było tak sympatycznie, miło i koleżeńsko.Jesteście SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mm Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 `mirasek-ja byłam pewna że ty jestes facetem,zyczę wszystkim lepszego nastroju i nadrac siły przed 31-12-2007 na myśl juz jestem zmeczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość malgosia Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 WitamBrakowało mi Was, bo aż przez dwa dni nie zaglądałam na FORUM.Bez Was , jak bez ręki , a raczej jak bez głowy.Nie przeraża mnie nawet wprowadzenie nowego systemu informatycznego Wa-PRO Fakir , gdyż wiem że mogę na Was liczyć, a przynajmniej na dobre słowo.A co myślicie o tym programie ?Chętnie wysłucham złych i dobrych opinii.Jak zwykle pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi